Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 08:30

Španci pišu da nema dogovora Partizana i Laprovitole: Evo koliko novca traži Barsa, a kakav ugovor Argentinac

Argentinski plejmejker je navodno na meti crno-belih

Foto: MN Press/Nebojsa Parausic


Nakon što se polako stišala saga oko Nikole Mirotića koji na kraju nije završio u Partizanu, iako je već bio „viđen“ u crno-belom dresu, klub iz Humske se okrenuo novim pojačanjima, a navodno je jedna od novih primarnih meta argentinski plejmejker koji nastupa za Barselonu, Nikolas Laprovitola.
Mnogi mediji javili su da je Željko Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << otputovao u Barselonu ne bi li Laprovitoli lično predučio uslove i viziju tima, što je oduševilo navijače Partizana, ali sada španski mediji ipak negiraju bilo kakav dogovor.
Kako se navodi, Partizan i Laprovitola nemaju nikakav dogovor, a takođe se ističe i da Barsa ima klauzulu po kojoj je svako ko želi Argentinca dužan da plati 600.000 evra, što je kočnica za mnoge klubove.
Sa druge strane Laptovitola želi minimum dvogodišnji ugovor.
Sve ovo navodno je kočnica za transfer, kao i navodna želja Laprovitole da nastavi da igra u Barseloni.
ÚLTIMA HORA LAPRO🔥🚨No hay nada entre @nicolapro7 y el @PartizanBC Si algún equipo quiere a Lapro tiene que pagar 600k y ofrecerle mínimo 2 años.Por tanto Lapro no irá a Partizan y su intención es seguir en el @FCBbasket pic.twitter.com/VHSyQ3n3pv— LA RESISTENCIA DEL PALAU (@palauresist) July 26, 2023
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.