Solskjer: Navijači Partizana treba da budu ponosni

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Navijači Partizana treba da budu ponosni

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da navijači Partizana treba da budu ponosni na svoju ekipu, uprkos porazu od engleskog kluba.

"Ne znam koliko je pitanje sreće, ali morali smo dobro da se branimo, posebno u drugom poluvremenu kada su nas pritisli, kada su hrabro napadali i kada su igrali prilično dobro. Atmosfera je bila fantastična. Publika na tribinama je bila neverovatna. Treba da budu ponosni na igrače kako su igrali, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tim na navijače", rekao je Solskjer novinarima posle utakmice u Beogradu.

Mančester junajted je pobedio Partizan u Beogradu sa 1:0, u trećem kolu Grupe L Lige Evropa.

"Branili smo se dobro, posebno u šesnaestercu. Trebalo da bolje branimo napred, tu su uspeli da nas pritisnu i malo potisnu nazad, ali sam veoma ponosan na momke, uzeli smo nova tri boda i nismo primili gol. Srećan sam zbog pobede, što smo pobedili u gostima i to je nešto na čemu treba da nastavimo da radimo", kazao je Solskjer.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.