Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.10.2019.

21:58

Solskjer: Navijači Partizana treba da budu ponosni

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da navijači Partizana treba da budu ponosni na svoju ekipu, uprkos porazu od engleskog kluba.

Izvor: SN

Autor: SN

Solskjer: Navijači Partizana treba da budu ponosni
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

"Ne znam koliko je pitanje sreće, ali morali smo dobro da se branimo, posebno u drugom poluvremenu kada su nas pritisli, kada su hrabro napadali i kada su igrali prilično dobro. Atmosfera je bila fantastična. Publika na tribinama je bila neverovatna. Treba da budu ponosni na igrače kako su igrali, a i tim na navijače", rekao je Solskjer novinarima posle utakmice u Beogradu.

Mančester junajted je pobedio Partizan u Beogradu sa 1:0, u trećem kolu Grupe L Lige Evropa.

"Branili smo se dobro, posebno u šesnaestercu. Trebalo da bolje branimo napred, tu su uspeli da nas pritisnu i malo potisnu nazad, ali sam veoma ponosan na momke, uzeli smo nova tri boda i nismo primili gol. Srećan sam zbog pobede, što smo pobedili u gostima i to je nešto na čemu treba da nastavimo da radimo", kazao je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve