Solšer: Ponosan na momke, navijači Partizana neverovatni

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solšer: Ponosan na momke, navijači Partizana neverovatni

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer, posle pobede svog tima protiv Partizana 1:0 u Ligi Evrope, rekao je da je ponosan na svoje igrače.
"Dobro smo se branili, pogotovo u šesneastercu, pokazali smo čvrstinu. Trebalo je da se branimo malo bolje napred, tu su uspeli da nas malo pritisnu, mogli smo da pružimo više. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Osvojili smo tri nova boda i čestitam momcima, ponosan sam. U ovakvim utakmicama, kada postignemo prvi gol, treba da naučimo kada da postignemo drugi, kada treći. Imali smo mnogo prilika da uvećamo vođstvo, ali ih nismo iskoristili", rekao je Solšer sinoć na konferenciji za medije posle meča.

On je upitan da prokomentariše igru rivala, kao i to da li je njegov tim imao sreće u drugom poluvremenu kada je Partizan imao ofanzivni nalet.
"Ne znam da li je bila sreća, ali morali smo baš dobro da se branimo. Tim je bio baš dobar u drugom poluvremenu, imao je mnogo hrabrosti, igrali su napadački. Publika je bila neverovatna, tako da mislim da publika treba da bude ponosna na tim i tim na publiku, jer je bila izuzetna atmosfera. Znate šta smo pričali pre utakmice, ali...vau! Atmosfera je bila neverovatna", zaključio je Solšer.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.