Ekskluzivno poslušajte razgovor Vuletića i Velje Nevolje VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 20:29

Ekskluzivno poslušajte razgovor Vuletića i Velje Nevolje VIDEO

Snimak razgovora bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića i uhapšenog vođe navijača Partizana Veljka Belivuka pokazuje da su u bliskim odnosima.

Iako je Vuletić u javnosti tvrdio da se sa vođom kriminalnog klana Belivukom, poznatijeg kao Velja Nevolja, čuo samo jednom, snimak pokazuje drugačije.

Podsetimo, Vuletić je rekao kako se sa Belivukom čuo isključivo zbog Paritazana, te da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u opisu njegvoog posla bila i komunikacija sa navijačima.

Vuletić kaže da se zalaže za borbu protiv organizovanog kriminala, ali da ona bude, kako je naveo – univerzalna, a ne da se vodi na TV suđenjima.

Odmah po hapšenju grupe Belivuka, Vuletić je podneo ostavku u FK Partizan.

"Podnoseći ovu neopozivu ostavku na mesto potpredsednika i člana UO FK Partizan, želim svim brojnim divnim, javnosti nevidljivim, ljudima u klubu, tim pravim tihim herojima, igračima i stručnom štabu svaki dalji uspeh i borbu neprestanu, brehtovskim rečima: "U mračna vremena, hoće li biti pesme? Da, biće pesme o mračnim vremenima", stoji u Vuletićevom saopštenju.

Vuletić je na mesto potpredsednika Partizana došao 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.