Ekskluzivno: Poslušajte razgovor Vuletića i Velje Nevolje VIDEO

Snimak razgovora bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića i uhapšenog vođe navijača Partizana Veljka Belivuka pokazuje da su u bliskim odnosima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.03.2021.

19:30

Ekskluzivno: Poslušajte razgovor Vuletića i Velje Nevolje VIDEO
FOTO: Profimedia

Iako je Vuletić u javnosti tvrdio da se sa vođom kriminalnog klana Belivukom, poznatijeg kao Velja Nevolja, čuo samo jednom, snimak pokazuje drugačije.

Podsetimo, Vuletić je rekao kako se sa Belivukom čuo isključivo zbog Paritazana, te da je u opisu njegvoog posla bila i komunikacija sa navijačima.

Vuletić kaže da se zalaže za borbu protiv organizovanog kriminala, ali da ona bude, kako je naveo – univerzalna, a ne da se vodi na TV suđenjima.

Odmah po hapšenju grupe Belivuka, Vuletić je podneo ostavku u FK Partizan.

"Podnoseći ovu neopozivu ostavku na mesto potpredsednika i člana UO FK Partizan, želim svim brojnim divnim, javnosti nevidljivim, ljudima u klubu, tim pravim tihim herojima, igračima i stručnom štabu svaki dalji uspeh i borbu neprestanu, brehtovskim rečima: "U mračna vremena, hoće li biti pesme? Da, biće pesme o mračnim vremenima", stoji u Vuletićevom saopštenju.

Vuletić je na mesto potpredsednika Partizana došao 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: