Smena Nikolića teška odluka, ali u interesu Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Smena Nikolića teška odluka, ali u interesu Partizana"

Funkcioner Partizana Milorad Gligorijević rekao je da je trener Marko Nikolić dobio otkaz zbog loših rezultata na početku prolećnog dela sezone.

- Bila je teška odluka, diskusija je trajala dva i po sata, doneli smo neprijatnu u nepopularnu odluku, nadam se u interesu Partizana. Glavni razlog su sportski rezultati i gubitak četiri boda prednosti - rekao je Gligorijević novinarima posle završetak Upravnog odbora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Sednici Upravnog odbora na kojoj je smenjen Nikolić prisusutvovali su svi osim Ljubiše Tumbakovića, koji je izostao zbog privatnih obaveza, ali je dao svoje mišljenje.

Gligorijević, ipak, nije želeo da saopšti Tumbakovićev stav, koji još ranije najavio da će napustiti klub ako Nikolić bude dobio otkaz.

On je istakao da je odluka da se smeni Nikolić doneta ubedljivom većinom glasova na sednici UO.

- Saopštili smo Nikoliću odluku, pozdravili smo se sa njim i zahvalili se na radu. Korektno i sportski smo se rastali. Njegovoj smeni doprienelo je i to što je uoči početka drugog dela sezone rekao da u prvih šest kola Partizan ima bolji raspored i da očekuje dosta bodova, posle čega je poljuljano poverenje - rekao je Gligorijević.

Član upravnog odbora rekao je da bi crno-beli već u četvrtak mogli da donesu odluku o Nikolićevom nasledniku, iako je potpuno izvesno da će novi šef struke postati Zoran Milinković iz Voždovca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nikolića izjava koštala posla u Partizanu!?

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2015

Funkcioner Partizana Milorad Gligorijević rekao je da je trener Marko Nikolić dobio otkaz zbog loših rezultata na početku prolećnog dela sezone. - Bila je teška odluka, diskusija je trajala dva i po sata, doneli smo neprijatnu u nepopularnu odluku, nadam se u interesu Partizana. Glavni razlog su...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.