Slukas i Partizan? Dva kluba su ispred

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 18:32

Slukas i Partizan? Dva kluba su ispred

Grčki košarkaš Kostas Slukas nalazi se na radaru Partizana, prenosi grčki "SDNA".

Prema njihovim informacijama, igrač kojiem je istekao ugovor sa Olimpijakosom je u ovom trenutku bliži Efesu i Fenerbahčeu.

Naročito bi bilo zanimljivo ako ode u tim Erdema Džana, s obzirom na to da je ranije već nosio dres Fenerbahčea sa kojim je osvojio Evroligu.

Ono što je sigurno jeste da narednu sezonu neće dočekati u Olimpijakosu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Videćemo da li ću ostati u Olimpijakosu ili ne, razgovaraćemo tokom narednih dana i videćemo šta dalje. Želja postoji, naravno, ali postoje i problemi i ukoliko ne budu rešeni želja neće biti dovoljna", rekao je Slukas posle osvojene titule u Grčkoj, ali problemi izgleda nisu rešeni.

Iako su istakli da su turski timovi bliži potpisu u ovom trenutku, na kraju teksta stoji ono što daje povoda i crno-belima da se nadaju:

''Priča se i o Obradovićevom Partizanu...''

Slukas je ove sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi i u proseku beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAMENA ZA EGZUMA: Partizan dovodi jednog od najboljih plejmejkera Evrope? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023

Ovo bi bilo ogromno pojačanje...KK Partizan će igrati Evroligu naredne sezone, a uprava tima iz Humske je već krenula u sastavljanje respektabilne ekipe...Očekuje se nekoliko odlazaka, a spekulisalo se i o nekoliko imena koji bi mogli da obuku crno-beli dres. Poslednji u nizu jeste - Kostas Slukas...Grku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.