Slučaj Živković - Neće ni Sale kapiten više da ćuti!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Slučaj Živković'' - Neće ni Sale kapiten više da ćuti!

Afera koja sve žešće potresa Partizan poslednjih dana izazvala je i reakciju kapitena Saše Ilića po dolasku crno-belih na pripreme na Kipar.

Čudne se stvari dešavaju u Partizanu u poslednje vreme, iz dana u dan u javnost ''isplivavaju'' novi mračni detalji pogotovo kada je u pitanju status Andrije Živkovića i njegov katastrofalni ugovor po klub iz Humske.

Medijska polemika je postala još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << žešća kada se pre par dana oglasio Živkovićev otac Jovica koji je svojim otvorenim pismom izazvao brojne reakcije iz kluba.

Međutim, iako iz Partizana apeluju na mladog fudbalera da se ugleda na Marka Grujića iz Zvezde i pomogne klubu kada već to može da učini, Andrija Živković je juče pred polazak na Kipar poručio da ''voli Partizan'', ali i da iz Humske neće pre isteka ugovora.

Sve ovo izazvalo je i reakciju kapitena Partizana Saše Ilića, koji je u razgovoru sa novinarima na Kipru ''otvorio dušu'', izražavajući nerazumevanje za ovakvo ponašanje mladog fudbalera.

''Nikad se ranije nešto slično nije dešavalo u Partizanu. Znam da su se vremena promenila, ali ubeđen sam da svi momci koju prođu našu školu osećaju velike emocije Partizanu.

Verujem da to nije izuzetak ni sa Andrijom.

Znam da mu nije lako, ali nije mi jasno koji je njegov motiv da sve ovo ne uradi i ne završi na pravi način. Želim da što pre razreši trenutnu situaciju, fudbalski mu ovo nikako ne ide u korist''
, izjavio je Ilić, a prenosi ''Blic''.

Ilić otkriva da je sa Živkovićem već imao jedan razgovor na tu temu, da je pokušao da mu objasni da treba da bude svestan veličine Partizana, ali rešenja na vidiku nema.



''Ne znam šta se dešava oko ugovora, jer nisam neko ko je pričao sa sadašnjom ili bivšom upravom. Ali, smatram da bi trebalo da odgovaraju svi ljudi koji su umešani u ovo. Ovo je nenormalno, i meni potpuno nejasno''
, kaže Ilić i dodaje da ako po završetku igračke karijere ostane da radi u Partizanu, neće dozvoliti da se ovakve stvari ponavljaju.



''Ponavljam, on je punoletan je, pametan momak. Mora da shvati da on odlučuje, uz saglasnost roditelja i menadžera koji ga vode. Treba da razmišlja o fudbalu, novac ne bi trebalo da mu bude presudan. Ne znam koji je motiv da ovo ne uradi'',
zaključio je Ilić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neviđen pritisak na Živkovića, Stojković se sam javio i tvrdi: Andrijin tata hoće da prevari Partizan!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2016

I najbolji srpski golman savetuje krilnog napadača da ceni veličinu kluba i kaže da ne bi ni postao zvezda da mu nije bilo crno-belih..Sve očiglednija tenzija na relaciji Andrija Živković - Partizan prelila se i van Humske 1. Nerazjašnjen i svakako komplikovan status najboljeg fudbalera crno-belih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Iliev otkriva NOVE DETALJE - Andrija odbio milionsku platu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rešio je da se još jednom oglasi u javnosti povodom "slučaja Andrija Živković". Operativac crno-belih tvrdi da je Živkovićima bitan novac i to potkrepljuje dokazima...Do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je još manje od četiri dana, pa ne čudi što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.