Iliev otkriva NOVE DETALJE - Andrija odbio milionsku platu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev otkriva NOVE DETALJE - Andrija odbio milionsku platu!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rešio je da se još jednom oglasi u javnosti povodom "slučaja Andrija Živković". Operativac crno-belih tvrdi da je Živkovićima bitan novac i to potkrepljuje dokazima.

Do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je još manje od četiri dana, pa ne čudi što iz sata u sat situacija vezana za slučaj Andrije Živkovića postaje sve dramatičnija.

Ne treba potsećati šta se sve govorilo prethodnih dana, a u sredu je i kapiten Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Saša Ilić izneo svoj stav po ovom pitanju. Tokom popodneva ponovo se oglasio sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

"Da li bi trebalo da podsećam Andriju i njegovog oca na Grujića koji je izašao Zvezdi u susret ili Rajkovića koji je produžio ugovor pre prodaje, slično je nedavno učinio i Mirko Ivanić u Vojvodini" kaže Iliev a prenose "Novosti".

Bivši fudbaler a sada operativac FK Partizan u utorak se "molećivo" obratio Andriji Živkoviću i njegovoj porodici, dok danas tvrdi da mladi fudbaler pokazuje pohlepu svojim ponašanjem.

"Ukoliko ne postupi slično Andrija će jasno pokazati da više voli novac nego Partizan. Uostalom nedavno je njegov otac odbio ponudu od pet miliona evra, dok Andriji nije odgovarala godišnja plata u iznosu od 1.250.000 evra" otkriva Iliev.

Nakon novih detalja ostaje nam da sačekamo neku novu izjavu i obraćanje nekoga ko smatra da ima šta da kaže o svemu što se ovih dana dešava u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iliev još jednom o Živkoviću: Voli novac, a ne klub

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2016

SPORTSKI direktor Partizana Ivica Iliev se još jednom dotakao teme Andrije Živkovića: - Da li bi trebalo da podsećam Andriju i njegovog oca na Grujića koji je izašao Zvezdi u susret ili Rajkovića koji je produžio ugovor pre prodaje, slično je nedavno učinio i Mirko Ivanić u Vojvodini. Sećam...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.