Slavni Japanac nova želja Partizana

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni Japanac nova želja Partizana

Prijatni su ovi letnji dani u Humskoj. Crno-beli od početka sezone igraju dobro, lepo za oko. Pogodili su i sa pojačanjima. Kada je tako, raste i apetit.
Na meču Napredak – Partizan, naša kladionica nudi kvotu 3.65 za igru X-2.
Nezvanično, nova želja Partizana je Keisuke Honda! Slavni Japanac, nekadašnji igrač CSKA iz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Moskve i Milana, prošlu sezonu proveo je u Melburnu, istekao mu je ugovor i sada je slobodan igrač. Honda ima 33 godine i prepostavka je da trenutni budžet beogradskog kluba može da izdrži njegovu platu.
Glavna “veza” u celom poslu treba da bude Hondin zeljak Takuma Asano, koji je sjajno debitovao u duelu sa Malatijom. Takođe, značajnu ulogu može da odigra i Zoran Tošić. Iskusni fudbaler Partizana je četiri godine igrao sa Hondom u redovima Moskovljana.
Honda u crno-belom? Potez koji bi dodatno vinuo već uzletele crno-bele. Ipak, sačekajmo.
 

The post Slavni Japanac nova želja Partizana appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ni žuta banka za Nejmara!

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019

Maske su pale. Španski mediji objavili su informaciju da Barselona nema (ili nije imala) nameru da plati ni evro za povratak Nejmara iz Pari Sen Žermena. Na meču Lil – Nant, naša kladionica nudi kvotu 3.40 za igru 1-1. Ova priča došla je samo nekoliko dana pošto je potpredsednik kluba Đordi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.