Simonović džentlmenski i o Partizanu i o grobarima

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović džentlmenski i o Partizanu i o ''grobarima''

Večeras nije briljirao, a posle meča se pohvalno izrazio o rivalu.

U večerašnjem porazu Zenita od Partizana (89:82) u drugom kolu Evrokupa, srpski reprezentativac Marko Simonović upisao je četiri poena, tri skoka i dve asistencije, ali uz šut za tri poena 0/4.

Pre početka meča bio je na udaru navijača Partizana, čule su se teške reči, ali Simonović uverava da je bio maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koncentrisan na svoje obaveze na terenu.

''Nisam čuo, oni su svoje radili i navijali, ja sam radio svoj posao'', istakao je Simonović, a prenosi ''Telegraf''.

Partizanu je čestitao na zasluženoj pobedi i pohvalio mladu ekipu Nenada Čanka na prikazanoj igri.

''Bili su bolji od nas u završnici, pametniji, iako imaju manje iskustva od nas. Uveli su nas u svoj ritam u drugom poluvremenu, imali su lake poene, raslo im je samopouzdanje, pogotovo u ovom ambijentu. Igrali smo dobro 35 minuta, ali se nismo snašli, 1-1 je prihvatljivo za nas, ima još osam mečeva u grupi'', poručio je Simonović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko je Zenitov tim skuplji od Partizanovog? Gagić ima odgovor

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 00:29

Zbog toga mu je pobeda još draža...Centar Partizana Đorđe Gagić večeras je bio jedan od najboljih u ekipi Partizana koja je sa 89:82 savladala favorizovanu ekipu Zenita iz Sankt Petersburga u drugom kolu Evrokupa...On je na kraju treće četvrtine ušao u problem sa prekršajima, dosuđena mu je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.