Koliko je Zenitov tim skuplji od Partizanovog? Gagić ima odgovor

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko je Zenitov tim skuplji od Partizanovog? Gagić ima odgovor

Zbog toga mu je pobeda još draža.

Centar Partizana Đorđe Gagić večeras je bio jedan od najboljih u ekipi Partizana koja je sa 89:82 savladala favorizovanu ekipu Zenita iz Sankt Petersburga u drugom kolu Evrokupa.

On je na kraju treće četvrtine ušao u problem sa prekršajima, dosuđena mu je četvrta lična greška, ali je i pored toga do kraja dao veliki doprinos trijumfu.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča bio je prezadovoljan epilogom, a u razgovoru sa novinarima istakao je i razliku u budžetima dve ekipe.





''Imamo grešaka, ali ćemo se truditi da ih ispravimo. Postigao sam neke bitne poene, ali smo igrali timski i iz toga smo došli do pobede. Imponuje mi što smo srušili tim koji je četiri puta skuplji od nas'', izjavio je Gagić, a prenosi ''Informer''.

Narednu utakmicu u Evrokupu Partizan će igrati protiv još jednog od favorita, ekipe Valensije, ali u gostima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.