Seriju teških gostovanja Nais završava protiv Partizana na Banjici

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seriju teških gostovanja Nais završava protiv Partizana na Banjici

Nema sumnje oko toga da će Partizan biti favorit protiv Naisa, smatra trener niških vaterpolista Jovan Serafimović. Ipak, atmosfera u njegovom timu, uz pouku izvučenu iz utakmice sa Crvenom zvezdom, te dokazane ranjivosti crno-belih, daju njegovoj ekipi pravo da se u subotu, 20. aprila na Banjici nadaju ne samo dobroj partiji, već i povoljnom rezultatu.

Nišlije trenutno imaju najslabiji učinak u plej-ofu Superlige, pošto imaju 3 boda, 1 manje od Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Vojvodine. Ipak, za ekipom sa “Čaira” su dva gostovanja, pa će ovo biti treće zaredom.

Za Beograđanima je loša sezona u Regionalnoj A1 ligi. Kao pretposlednji morali su da igraju baraž za opstanak, ali su u dvomeču uspeli da savladaju Solaris iz Šibenika, pa će se Partizan i sledeće sezone nadmetati u najjačem regionalnom takmičenju.

Bez obzira na sve probleme koje Partizan ima, on je apsolutni favorit. To je jedan sistem, tradicija, igrači su posvećeni klubu i uvek daju maksimum, bez obzira na sve što ih je snašlo i u kojim su problemima. Videli smo da su ranjivi, jer su izgubili u 1. kolu od Radničkog i to na Banjici - rekao je Serafimović.

Nais će na Banjici zaigrati u najjačem sastavu, kaže Serafimović, a u timu je odlična atmosfera. Nada se i da su njegovi izabranici naučili lekciju u prošlom kolu, kada ih je deklasirala Crvena zvezda.

Ja se iskreno nadam da su moji igrači naučili nešto u meču protiv Zvezde, gde smo odigrali najlošiju utakmicu u sezoni i gde su nas bukvalno pregazili. Nadam se da smo izvukli pouke i da se to neće ponoviti. Ukoliko odigramo na nivou na kom smo odigrali par utakmica u Regionalnoj ligi, mogu se nadati dobroj i kvalitetnoj utakmici, pa čak i rezultatu - priča Serafimović.

Početak meča na Banjici zakazan je za 19 sati.

Inače, Nais će u Beogradu završiti sa gostovanjima u ovoj sezoni, pošto ga očekuju još tri meča, ali sva tri na "Čairu". Prvo će u četvrtak, 25. aprila dočekati Šabac, potom 4. maja Crvenu zvezdu i za kraj, 11. maja Partizan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.