Serija odlazaka iz Voždovca, ode i Partizanovo dete (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija odlazaka iz Voždovca, ode i ''Partizanovo dete'' (foto)

Već četvrti potvrđeni odlazak iz redova ''Zmajeva'' od završetka sezone.

Posle Dragoljuba Srnića, Andrije Lukovića i kapitena Miloša Pavlovića, Voždovac je danas i zvanično ostao bez još jednog iskusnog fudbalera.

Ekipu je napustio i 31-godišnji štoper Marko Jovanović, kome je istekao ugovor sa ''Zmajevima'' i koji sada želi da se još jednom okuša u inostranstvu.

Marko Jovanović je afirmaciju stekao u Partizanu, čiju je i omladinsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << školu prošao, a Humsku je napustio u leto 2011, kada je postao član poljske Visle.

Tri godine kasnije je zbog zdravstvenih problema imao dužu pauzu, a posle oporavka vratio se u srpski fudbal, gde je prvi put postao član Voždovca, potom se vratio u Partizan, a onda u leto 2016. otišao u Izrael, pa u Grćčku, da bi se prošlog leta vratio u Voždovac.

U prošloj sezoni je u dresu ''Zmajeva'' odigrao 31 utakmicu, uz po jedan pogodak i asistenciju.

-

Marko Jovanović završio je svoj drugi mandat među Zmajevima jer je na kraju sezone stamenom štoperu istekao ugovor, a on sam oseća da je vreme da se još jednom okuša u inostranstvu. 👋🐉

Srećno Mare, sve najbolje! ❤️✊🎉 pic.twitter.com/AM52rzdZMp

— FK Voždovac (@FKVozdovac) June 3, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.