Šćepović pogodio po 17. put u Segundi za bod Hihona

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović pogodio po 17. put u Segundi za bod Hihona

Stefan Šćepović je nastavio sa odličnim partijama u španskoj Segundi. Bivši napadač Partizana je postigao 17. pogodak u ovoj sezoni u dresu Sporting Hihona.
To je bio gol koji je obezbedio bod kod kuće protiv Ponferadine i to u 84. minutu. Čak je Hihon imao i igrača više 54. minuta ali su uspeli samo da izjednače preko srpskog reprezentativca.
Za domaće je igrao i bivši prvotimac Crvene zvezde Dejan Lekić, koji je u igru ušao u 58. minutu.
Hihon se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 41 bodom, dva manje od prvoplasirane La Korunje i bod manje od Eibara…
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Šćepović nastavio da rešeta!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2014

Stefan Šćepović igra sezonu svog života. U remiju 1:1,  između ekipa Sportinga iz Hihona i Ponferadine, srpski napadač je bio strelac izjednačujućeg gola za svoju ekipu. Ovo je bio 17. pogodak Šćepovića u ovoj sezoni, pa izgleda da je četvorogodišnji ugovor koji je potpisao sa ovom španskom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.