Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 23:32

Šćepanović je novi trener Partizana!

Crnogorski stručnjak Vlado Šćepanović novi je trener Košarkaškog kluba Partizan NIS, potvrdili su crno-beli i sredu kasno uveče.
KK Partizan je poslao poziv medijima da onlajn putem pristvuju promociji novog trenera u četvrtak oko 15 časova, i to na kanalu klupske televizije a sve zbog pandemije kovida 19.

”Poštovani, ovim putem vas obaveštavam da je na mesto šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stručnog štaba KK Partizan NIS, imenovan nekadašnji košarkaš crno-belih, reprezentativac naše zemlje i dosadašnji prvi pomoćni trener našeg kluba, Vlado Šćepanović”, stoji u saopštenju.
Podsetimo, Šćepanović je bio pomoćnik prethodnom treneru Andreii Trinkijeriju, koji je napustio klupu crno-belih 02. jula.
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je italijana ”pratio” i u Bambergu, a samostalno je kratko vreme vodio podgoričku Budućnost.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO JE SRBIJA DANAS PISALA: Partizan zvanično saopštio da je Šćepanović novi trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 00:59

Oglasio se crno-beli klub...Kao što je portal "SrbijaDanas.com" pisao pre desetak dana (pogledajte tu vest na OVOM linku), Vlado Šćepanović i zvanično je novi trener Partizana...Košarkaški klub je kasno sinoć poslao dopis medijima da je doneo konačnu odluku o nasledniku Italijana Andree Trinkijerija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizan predstavio Šćepanovića, a on obećao ”krv, suze i znoj”

Izvor: RTS, 09.Jul.2020

Košarkaški klub Partizan predstavio je danas Vladu Šćepanovića kao trenera prvog tima. Velika mi je čast što sam na ovom mestu, a ambicije kluba su da budemo najbolji u svakom takmičenju u kojem igramo, poručio je Šćepanović. . Crno-beli su objavili sliku novog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.