Partizan predstavio Šćepanovića, a on obećao ”krv, suze i znoj”

Košarkaški klub Partizan predstavio je danas Vladu Šćepanovića kao trenera prvog tima. Velika mi je čast što sam na ovom mestu, a ambicije kluba su da budemo najbolji u svakom takmičenju u kojem igramo, poručio je Šćepanović.

Crno-beli su objavili sliku novog trenera sa predsednikom kluba Ostojom Mijailovićem, koji je novom treneru poželeo dobrodošlicu i puno uspeha u radu.

"Poželeti dobrodošlicu partizanovcu poput Vlada Šćepanovića bilo bi suvišno, jer je KK Partizan njegov dom i njegov ostanak je stvar kojoj se svi radujemo. Uz podršku svih koji vole Partizan, zajedno možemo do ostvarenja najviših ciljeva. Srećno Vlado!", napisao je Mijailović na Tviteru, a gotovo iste rečenice ponovio je i na početku snimka predstavljanja.

On je dodao da nije bilo puno razmišljanja o nasledniku kad je Trinkijeri odlučio da napusti Partizan.

”Nekako sam od samog dolaska Vlade u struni štab 2018. godine imao osećaj da će jednog dana biti trener Partizana. I sada kada se oslobodilo mesto nismo puno razmišljali i tragali za trenerom i pored brojnih ponuda menadžera, već smo ljudi u klubu i ja od prvog dana bili za to da Vlado bude novi trener”, otkrio je Mijailović. 

”Jedna od mojih najvećih životnih želja se upravo ostvarila. Ovo je velika čast za mene, ali i obaveza koja je preda mnom i mojim stručnim štabom. Ono što u ovom trenutku mogu da obećam je ona Čerčilovska - krv, suze i znoj. Neću sada ništa obećavati ali Partizan je veliki klub i svi mi znamo gde on treba da bude”, rekao je Šćepanović na početku svog obraćanja.

Upitan za ambicije kluba u novoj sezoni bivši reprezentativac Jugoslavije je rekao da su one ”najveće moguće u svakom takmičenju u kojem će Partizan igrati”. 

Šćepanović je rekao i da će stil igre biti u skladu sa filozofijom Partizana, ali da će on svakako u to uneti i lični pečat.

”Nikad nisam voleo da kopiram bilo koga. Uvek, i pre kao igrač i sada kao trener imam svoje neke poglede na košarku. I naravno u skladu sa kvalitetima igrača koje imamo praviće se i igra Partizana”, rekao je crnogorski trener. 

Ugovor između Šćepanovića i Partizana potpisan je na dve godine. 

Stručni štab će uz njega činiti: Aleksandar Matović, Dejan Mijatović, prof Vladimir Koprivica i drugi saradnici koji do su i do sada činili stručni štab.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво