Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 15:22

Šćepanović: Rano za ocenu, dobro da nema teških putovanja

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da je zadovoljan žrebom za Evrokup naredne sezone, ali da je rano davati preciznije ocene, jer timovi nisu kompletirani.
Crno-beli će u novoj sezoni drugog po jačini evropskog takmičenja igrati u grupi A sa Uniksom, Huventudom, Venecijom, Baščešehirom i Buržom, odlučeno je danas žrebom u Barseloni.

"U ovom trenutku, možemo biti zadovoljni činjenicom da osim Kazanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i donekle Burža, nemamo komplikovanih putovanja, što je dosta važno u ovoj fazi sezone. Kada je u pitanju sastav grupe i snaga timova, još uvek je rano davati preciznije ocene jer rivali nisu kompletirali svoje timove. Svakako, naše ambicije su da se plasiramo dalje", rekao je Šćepanović za klupski sajt.
Sezona u Evrokupu startovaće 30. septembra, a grupna faza igraće se do 16. decembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šćepanović zadovoljan grupom Evrokupa: Nemamo mnogo komplikovanih putovanja

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020

Crno-beli će u prvoj fazi takmičenja igrati protiv Uniksa iz Kazanja, Huventuda, Venecije, Behčešehira i Burža..Partizan će igrati u grupi A Evrokupa u sezoni 2020/21. Na današnjem žrebu koji je održan u Barseloni, crno-beli su saznali rivale sa kojima će odmeriti snage u prvoj fazi takmičenja...Protivnici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.