Savo o suđenju: PASTORČAD u Srbiji, ali i u Evropi!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo o suđenju: PASTORČAD u Srbiji, ali i u Evropi!

"U odnosu na našu igru, pobeda 2:1 je spektakularna", rekao je Partizanov trener posle trijumfa protiv Moldea. Imao šta da kaže o radu mađarskog arbitra Viktora Kašaija.

Iako je pred oko 6.000 dece u Humskoj prvi primio gol, Partizan je preokrenuo rezultat i pre svega snagom karaktera izborio prednost posle prvog meča protiv Moldea.

Nakon meča i trijumfa 2:1, šef struke crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Savo Milošević rekao je da je bio veoma nezadovoljan viđenim u prvom delu susreta.

"Bilo je to jedno od lošijih poluvreme od kada sam u Partizanu. Razloge u ovom momentu zaista ne znam. Neshvatljivo je da su bili toliko loši. Jedino što mi pada na pamet je da je postojala prevelika želja i da smo ušli u psihološku blokadu. Mogli smo da imamo mnogo više problema".

"S obzirom na to kako se sve dešavalo i šta smo danas prikazali, rezultat 2:1 je spektakularan u odnosu na našu igru i to je jedino što može da nas raduje, jer i momci i ja znamo da možemo mnogo bolje", izjavio je on za TV Arena sport.

Milošević je bio veoma nezadovoljan suđenjem, što se moglo videti i tokom utakmice.

"Oni su se osećali komotno na našem terenu, kao i sve ekipe. Nikad ne komentarišem suđenje, ali ovo stvarno prelazi u stvari koje ne razumem. Oni su se osećali kao da igraju kod kuće. Mi danas nažalost nismo mogli da se osećamo tako. Teško je kad osećate psihološki pritisak, težinu utakmice i pri tome imate protivnika koji igra komotno. Znali su da će biti maksimalno zaštićeni, to je jedino opravdanje koje imam za momke, mimo naše indolentnosti".

Na konferenciji za medije nakon utakmice još jednom je govorio o suđenju.

"U izuzetno teškim uslovima radimo i nedostajala je ta energija sa tribina. Nekad je jako teško kad se osećate usamljeno na terenu i tu jedino vidim opravdanje za moje momke, jer pored toga što se osećamo kao pastorčad u našoj državi, imamo takav odnos i tretman i od strane UEFA jer ekipe koje dođu na naš stadion se osećaju kao kod kuće i što se tiče ambijenta i što se tiće suđenja. Verujete da je u takvim uslovima zaista teško raditi. Ja ne znam kako smo uopšte još živi takmičarski u četvrtom kolu".

SADIK?

"Nisam video šta je Sadik radio, nisam imao vremena za to", rekao je kratko Savo Milošević o potezu Nigerijca koji je u drugom poluvremenu sedeo na kapiji na tribinama i telefonirao sa nekim, nakon što je zamenjen u pauzi.

Šta da očekujemo od revanša narednog četvrtka?

"Rekao sam da će ovo biti dva poluvremena. Završeno je tek prvo i odlučivaće drugo u Moldeu, definitivno. Malo sam sad zadovoljniji na kraju, s obzirom na rezultat i na kvalitet naše igre. Ako podignemo kvalitet za 30-40 odsto, možemo da se nečemu nadamo", dodao je Milošević.

Izvor: MONDO/Arena Sport

/UŽIVO: Partizan - Molde/

/FOTO/VIDEO: Nikad mlađi huk Humske, klinci BRAVO!/

/VIDEO: Postaju SJAJAN tandem, Tošić i Suma!/

/Partizan večeras računa na NJIH: 5.800 dece u Humskoj!/

/VIDEO: Savo Milošević ga izveo iz igre, on pričao TELEFONOM/

/"Bambi" Tošić oprezan: Ozbiljni su, znaju šta rade!/

/Norvežani su zadovoljni: Znate kako igramo kod kuće!/

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Savo o očajnom poluvremenu, šta kaže za Asana i Natha?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Savo sumirao utiske posle pobede svog tima...Nova, četvrta pobeda Partizana u Evropi ove godine...Crno-beli su uspeli da savladaju Molde na svom terenu rezultatom 2:1, a Savo Milošević je nakon meča sumirao utiske istakavši da je bilo prilično teško bez ispunjenog stadiona..."Jako loše smo ušli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.