Savo o očajnom poluvremenu, šta kaže za Asana i Natha?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo o očajnom poluvremenu, šta kaže za Asana i Natha?

Savo sumirao utiske posle pobede svog tima.

Nova, četvrta pobeda Partizana u Evropi ove godine.

Crno-beli su uspeli da savladaju Molde na svom terenu rezultatom 2:1, a Savo Milošević je nakon meča sumirao utiske istakavši da je bilo prilično teško bez ispunjenog stadiona.

"Jako loše smo ušli u utakmicu, odavno nismo ovako loše. Razloge u ovom momentu zaista ne znam ni ja, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni pomislio da ovako loše možemo da odigramo poluvreme. Kad se sve sabere, ovaj rezultat je nestvaran. To je bilo dosta bolje i čestitam momcima na tome. U izuzetno teškim uslovima radimo i večeras je ta energija koja je falila sa tribina.  Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi. Ne znam kako smo živi u ovakvim uslovima", rekao je Savo Milošević.

Pojačanja se već dokazuju u dresu crno-belih.

"Znali smo i znamo zašto smo neke igrače čekali i pregovarali i uspeli da dođemo. Drago mi je da se to vidi i golim okom i istim. Asano isto, nema snage i ta činjenica je doprinela da izgledamo mnogo bolje. Očekujem Asana da bude 100 odsto. Povredu koju ima nije opasna, ali je bolna. Sa Nathom je malo bolja priča i verujem da će biti u boljem stanju nego danas. Ali, neću da se ekipa zasniva samo na dvojici igrača, oni treba da budu samo nadogradnja.", rekao je Milošević.

Milošević je rekao i da se neće baviti Moldeom, već samo Partizanom, a onda je prokomentarisao i žuti karton koji je dobio nakon protesta upućenom mađarskom sudiji.

"Drugi žuti karton? Nemam ništa da kažem, kao i onaj prvi, i ovaj drugi – ja sam tu pet meseci i nisam imao reakcije prema sudijama. Danas sam ih imao, ali mislim da sam dobio za gestikulaciju, jer ja ne koristim ružne reči. Mislim da je jedva čekao i mislim da sam još jednom podigao ruku, da bih dobio crveni", rekao je Milošević.

Na kraju je zadovoljan i kako je prokomentarisan uspeh Partizana.

"Konačno i mi neku pohvalu da dobijemo. Mi smo mnogo puta pokazali izuzetan karakter, ali nisam čuo od novinara. Svi očekuju spektakularnu igru Partizana, a kada se ona desi, ona je slučaj. Ponavljam da je meni draža utakmica u Malatiji, pokazalo se da je to važnije", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloševiću: Pastorčad u Srbiji, pastorčad i u Evropi

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2019

Navikao je Savo Milošević javnost otkako je postao trener Partizana da u izjavama bude direktan i konkretan. Nije bilo drugačije ni posle teške pobede protiv Moldea (2:1). Otprilike onako kako je široka javnost ocenila igru crno-belih, tako je skenirao i šef struke Partizana. “Jako loše smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

SAVO MILOŠEVIĆ: Partizan je pastorče Srbije i UEFA

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 00:27

Trener Partizana Savo Milošević imao je šta da kaže na račun statusa Partizana u državi i u evropskoj kući fudbala. Gorčina je izbijala iz nekadašnjeg reprezentativca. Što se igre tiče, tu je imao najmanje razloga za zadovoljstvo, bar u prvoj polovini duela.. Na meču Aston Vila – Everton,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.