Savo ga nije želeo, Stanojević ga vraća u Partizan? Spremna i alternativa, spisak postoji!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020, 13:46

Savo ga nije želeo, Stanojević ga vraća u Partizan? Spremna i alternativa, spisak postoji!

"Crno-beli" prave tim po ukusu novog trenera, ali u skladu sa mogućnostima koje u ovom trenutku nisu naročito velike.

Povratak Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana značiće i velike promene u ekipi do kraja prelaznog roka, ako je sudeći po informacijama koje nam danima stižu.

Kako prenosi Telegraf, novi šef struke "parnog valjka" označio je Nemanju Nikolića kao jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prioritetnih zadataka upravi kluba.

Odlaskom Đorđa Ivanovića, Stanojević je želeo sličan tip igrača koji može da pokriva više pozicija u napadu, sastavio je listu od sedam imena od kojih su dva unapred precrtana do strane uprave.

Pitanje je samo da li je pravno izvodljivo da se Nikolić, koji je ovoga leta produžio pozajmicu u Spartaku, povlači sa iste u tekućem prelaznom roku.

Na listi je i bivši fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Čumić koji je pod ugovorom sa Olimpijakosom, prenosi isti izvor.

Grci za njega navodno traže 2.500.000 evra, pa transfer u ovom trenutku deluje neizvodljiv i pozajmica može biti dosta realnija opcija.

Aleksandar Miljković se vratio u Humsku, u toku su pregovori sa Milošem Jojićem i Svetom Markovićem, hoćemo li videti i povratak napadača koji narednog meseca puni 28 godina.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.