Savo ga nije želeo, Stanojević ga vraća u Partizan? Spremna i alternativa, spisak postoji!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 07.09.2020.
13:42
Izvor: Sportske.net, Telegraf

"Crno-beli" prave tim po ukusu novog trenera, ali u skladu sa mogućnostima koje u ovom trenutku nisu naročito velike.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Povratak Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana značiće i velike promene u ekipi do kraja prelaznog roka, ako je sudeći po informacijama koje nam danima stižu.

Kako prenosi Telegraf, novi šef struke "parnog valjka" označio je Nemanju Nikolića kao jednog od prioritetnih zadataka upravi kluba.

Odlaskom Đorđa Ivanovića, Stanojević je želeo sličan tip igrača koji može da pokriva više pozicija u napadu, sastavio je listu od sedam imena od kojih su dva unapred precrtana do strane uprave.

Pitanje je samo da li je pravno izvodljivo da se Nikolić, koji je ovoga leta produžio pozajmicu u Spartaku, povlači sa iste u tekućem prelaznom roku.

Na listi je i bivši fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Čumić koji je pod ugovorom sa Olimpijakosom, prenosi isti izvor.

Nemanja Nikolic

Grci za njega navodno traže 2.500.000 evra, pa transfer u ovom trenutku deluje neizvodljiv i pozajmica može biti dosta realnija opcija.

Aleksandar Miljković se vratio u Humsku, u toku su pregovori sa Milošem Jojićem i Svetom Markovićem, hoćemo li videti i povratak napadača koji narednog meseca puni 28 godina.
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 09.09.2020
06:25

Lopovi nam sede u upravi

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 08.09.2020
08:32

Ljudi ne samo Nikolića,apatičan,flegmatičan , indeferentan i iritantan..Bio je u Partizanu i pokazao da nije igrač za naš klub.Nemam ništa lično protiv njega,zna on nešto od fudbala,ali sve drugo je veliki minus. Zgodan i lep momak,ali te osobine ne igraju fodbal.Drago mi je što je Stanojević došao,ali vidim da provejava uticaj Ilieva i Vazure,jer ti svi koje pomunju kao nove igrače,sem Jojića koji sigurno neće doći,su samo gomilanje obaveza.Razumem za Vlalukina i Cucina,ali obojica na istoj poziciji,znači jednom ili obojici zagarantovana klupa. Zna se šta je Partizanu potrebno, isto tako se zna da Partizan sa ovom upravom polako klizi ka stečaju,ali ljudi,urazumite se ,dovodite 1-2 igrača u savakom prelaznom roku,ali one koji su potrebni i koji će unaprediti igru,a ovo besomučno gomilanje igrača sa nedefinisanim stausom je suicid.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Monday, 07.09.2020
20:46
avatar
magister
Monday, 07.09.2020
20:29

1. odbrana: Miljković je došao umesto Miletića, pitanje je da li je to pojačanje, mislim da se možda ipak bolje snalazi na beku od Miletića;
2. napad: Čumić je jako sličan Čoliću, samo što je u Olimpijakosu, a ovaj kod nas, ovaj naš je dosta mlađi i mora malo da ga se čeka, ali imamo na krilima Asana, Stevanovića i Markovića.
3. uzimanje igrača na pozajmicu i razigravanje za tuđ račun je potpuno bemsmislena stvar, osim kad se radi o nekom igraču koji bi apsolutno donosio prevagu, a nijedan od onih koji se pominju nije taj tip igrača.
4. slobodni ili naši igrači su:
odbrana: Balaž (stoper, odličan), Bošnjak (stoper), Vlalukin (d.bek), Šehović (l.bek), svi sjajni, talentovani, svi bonus igrači, nijedan skup ni za dolazak ni sa platom!
napad: Nikolić (polušpic, špic), Stanojlović (l. krilo) Arambašić (špic), Nemanja Mihajlović (l.krilo) Nemanja Tomić (desno krilo, sredina, pa i desni bek): kao i kod odbrane, svi dostupni bez posebnih izdataka.

Na spisku postojećih igrača je već veliki broj jako dobrih. Potrebna je i pojedinačno i timski - dorada u igri, više koncentracije tokom cele utakmice, posebno pred oba gola.

avatar
Osijek 51
Monday, 07.09.2020
20:17

Vec 60 godina pratim promenadu trenera u Partizanu. Pored ostalog ocjenjivao sam ih po tome koje standarde imaju prilikom dovodjenja novih igraca. Savo je tu bio polovican, sa strancima je POGODIO, ali sa domacima je totalno promasio. Dovodjenjem Miljkovica, Stanoje po mojim mjerilima cini gresku , takvih i slicnih ima vec previse, izgubio je moju podrsku 30 posto.....

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 07.09.2020
14:08

Stanoje voli te igrace koji su kao tromovi Scepovic, Raca Petrovic, evo sada Nikolic covek forsira defanzivan fudbal ne ofanzivan zato su mu bitni takvi igraci pa nije covek bzv vratio Miljkovica koji je u dafanzivi dobar, a u napadu uzas

avatar
Peca Partizan
Monday, 07.09.2020
13:51

maneken nikolic ni slucajno

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.09.2020
15:16

Jeste maneken, ali, disciplinovani:-D Postao je angazovaniji u poslednje vreme, zamena Sadiku ne moze da bude stranac, a Nikolic je za Matica (stranac) Tavamba tako da...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.09.2020
13:47

Alternativa? Nikolic nije krilo tj. Cumic nije (polu)spic (SS) kao Taki.