Savin doktorat protiv Milojevića – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savin doktorat protiv Milojevića – MaxBet Sport

Fudbaleri Partizana su sasvim zasluženo pobedili Crvenu zvezdu u 161. derbiju. Apsolutna kontrola dešavanja na terenu je donela trijumfa, ali se na kraju činilo da je trener Savo Milošević presudio u korist crno-belih.
Na meču Sevilja – Real Madrid, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za pobedu domaćina.
Novopečeni trener >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je osetio pravi trenutak kada da napravi izmene i to se ispostavilo kao ključan potez na kraju. Baš je u tome zakazao Vladan Miljević koji je zakasnio sa nekim potezima.
Naime, kao izmene ovu utakmicu  za Partizan su odigrali Sejduba Suma, Zoran Tošić i Rajko Brežančić. Sva trojica su imali ključne uloge u meču. Tošić i Suma su bili strelci, a Brežančić je bio asistent.
Rekao sam već u najavi pred ovu utakmicu da mi nemamo klasičnih startnih 11. Jedino pravilo je da spremni igrači mogu da igraju – rekao je Savo Milošević.
Trener crveno-belih Vladan Milojević bio je svestan da mu je tim odigrao loše.
– Čestitam protivniku na pobedi. Mi smo u nekim momentima odigrali dobro u nekim loše. Moramo da nastavimo dalje, čekaju nas mnogi izazovi – rekao je Milojević.
Čini se da je Pavkov ponovo previše kasno ušao u meč, Boaći ponovo je izgledao neprimetno. Kada se podvuče crta, potezi trenera su dosta uticali na krajnji rezultat.

The post Savin doktorat protiv Milojevića – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deset razloga zbog kojih “grobari” treba da čestitaju Savi Miloševiću

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 11:06

Partizan se digao. Dolaskom Save Miloševića na klupu krenula je renesansa. Nije to još na  zavidnom nivou, ali su pomaci evidentni. Preporodio je tim, stvorio ekipu po ukusu navijača.. Kvota naše kladionice na pobedu Volfsburga protiv Hofenhajma je 1.95.. Savo i navijači… To je tema ovog...

Nastavak na 011vodič.com...

ZORAN TOŠIĆ Nisi igrač ako ne daš gol u derbiju, dočekao sam i to!

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019

Od dolaska u Partizan, leta 2017, odigrao je nekoliko derbi mečeva. Međutim, do nedelje uveče nije mu se posrećilo da bude strelac. Tačku na Partizanovu pobedu u 161. večitom derbiju stavio je Zoran Tošić.. Na meču Bešiktaš – Bašakšehir, naša kladionica nudi kvotu 3.75 za igru 1-1.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.