ZORAN TOŠIĆ Nisi igrač ako ne daš gol u derbiju, dočekao sam i to!

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN TOŠIĆ Nisi igrač ako ne daš gol u derbiju, dočekao sam i to!

Od dolaska u Partizan, leta 2017, odigrao je nekoliko derbi mečeva. Međutim, do nedelje uveče nije mu se posrećilo da bude strelac. Tačku na Partizanovu pobedu u 161. večitom derbiju stavio je Zoran Tošić.
Na meču Bešiktaš – Bašakšehir, naša kladionica nudi kvotu 3.75 za igru 1-1.
– Konačno! Ne znam tačno koliko derbija sam odigrao, ali bilo ih je dosta. Nažalost, po povratku u srpski fudbal, uvek sam derbi dočekao nekako rovit i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 100 odsto spreman, kao i ovog puta. Mozda sam u prošlosti svojom greškom propuštao derbi, ali ovog puta sam baš bio razočaran jer sam sve radio pravilno, i nažalost ponovo mi se desilo da osetim malu bol u mišiću u utakmici sa Alkmarom i da ne budem spreman za 90 minuta. Ali eto, ovog puta je i 20 minuta bilo dovoljno za gol. Osecaj je fenomenalan. Znam da će golova da bude još. Siguran sam! – kaže Tošić.
Popularni Bambi priznaje da mu je činjenica da do sada nije dao gol Crvenoj zvezdi, stvarala dodatni pritisak.
– Mislim da imam lepu karijeru, osvojio sam mnogo trofeja, postigao mnogo važnih golova, ali nekako je ovaj gol falio. Znate kako kažu, kakav je to igrač, a nije dao gol u derbiju. Recimo, Spartaku sam dao pet, Lokomotivi šest golova u moskovskim derbijima. Ali, ovaj je sigurno jedan od najvažnijih.
Partizanov as kaže i da je bio iznenađen postavom protivnika.
– Iskreno, nisam očekivao trojicu štopera, ali sigurno da njihov trener najbolje poznaje svoju ekipu i zna koji sastav da izvede i koga da uvrsti u tim.
Pristup večitih rivala derbiju bio je potpuno suprotan.
– Poštujem Crvenu Zvezdu, ima dobre rezultate u prethodne dve godine i puno uspeha. Ima dobru ekipu, veliki broj igrača i kvalitet da se nadigrava sa nama. Ali, mislim da se u poslednja dva derbija videlo da Partizan izađe da pobedi. S jasnim ciljem.
Tošić je imao udela u poduhvatu da Bibras Natho, njegov saigrač iz CSKA, dođe u Humsku.
– Od prvog dana sam rekao da cemo biti 30 odsto bolji sa njim. Znam koliko utiče na igru i takav igrač nam je falio. Očekujem da bude još bolji i da bude ključni igrac Partizana u svakoj utakmici. On je jedan skroman porodičan čovek koga zanima samo fudbal. Svi znamo da je imao finansijskih boljih ponuda, ali je izabrao Partizan. Upisao je decu u skolu, mislim da je zadovoljan a to se vidi i na terenu – rekao je Zoran Tošić.
 

The post ZORAN TOŠIĆ Nisi igrač ako ne daš gol u derbiju, dočekao sam i to! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Za poraz u derbiju, Crvena zvezda krivi FSS!

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019

Crvena zvezda je 161. derbi odigrala katastrofalno. O tome od nedelje uveče govori cela Srbija. Izgleda da crveno-beli još nisu spremni da sagledaju prave uzroke užasavajućeg izdanja.. Na meču Dandalk – Šamrok, naša kladionica nudi kvotu 4.80 za igru X-1.. Jedan od problema sa kojima se trener...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.