Saša Obradović: Partizan gledam samo kroz Evroligu, oni su plej-of ekipa

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 09:55

Saša Obradović: Partizan gledam samo kroz Evroligu, oni su plej-of ekipa

Košarkaši Partizana igraju protiv Monaka utakmicu 24. kola Evrolige.

Crno-beli ovaj meč dočekuju na devetom mestu sa učinkom od 12 pobeda i 11 poraza, dok je Monako na šestom mestu sa jednom pobedom više.

Trener Monaka Saša Obradović pohvalio je crno-bele za koje smatra da su ekipa koja može da dosegne plej-of.

"Ne gledam ja Partizan kroz prizmu ABA lige, već kroz ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rade u Evroligi, a rade neke fantastične stvari vredne pohvale. Za mene je Partizan tim koji ima kvalitet za velike domete, vidim ih kao plej-of ekipu", rekao je Saša Obradović za "Mocart sport".

Partizan je dosta utakmica ove sezone u Evroligi loše startovao da bi se onda došao do preokreta i na kraju slavio, Obradović smatra da je to veliki problem za crno-bele.

"Nema dileme da to jeste problem za Partizan. Na nekim utakmicama su ulazili slabije, ali svaki tim ima neki svoj problem. Ne postoji ekipa u Evropi koja nema problem. I mi smo imali sličnih startova ove sezone na nekim utakmicama, ali onda pogledate samo karakter Partizana. Oni su se svaki put vraćali, kao po pravilu. Meni je to znatno značajniji podatak. Da se nikada ne predaju. Glavni kvalitet ovog tima Željka Obradovića je baš taj karakter i na to treba da obratimo posebnu pažnju kada Partizan bude kročio na parket naše dvorane".

Trener Monaka ne vidi samo Kevina Pantera kao najveću pretnju u timu crno-belih, jer smatra da Partizan ima dosta kvalitetnih igrača.

"Ljudi misle, zaustavi Pantera i pobedio si Partizan. Ili sa druge strane ako zaustaviš Majka Džejmsa da si odradio ceo posao protiv Monaka, to ni blizu nije tačno. Svakako je Kevin Panter bitan faktor, kao što je i Majk bitan za nas. To niko ne spori, ali i mi i oni imamo veliki broj kvalitetnih igrača. Kevin stvara prostor drugima pa zato imamo priliku da vidimo izdanja Džejmsa Nanelija, Doužera i ostalih koja su na vrlo kvalitetnom nivou. Takođe, i mi imamo igrače koji su pokazali kvalitet i želju za nadmetanjem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudija sa derbija deliće pravdu crno-belima i u Monaku

Izvor: B92, 31.Jan.2024

Košarkaši Partizana igraju protiv Monaka veoma bitan meč u Evroligi...Crno-beli su na učinku od 12 pobeda i 11 poraza i sa eventualnom pobedom u Monaku bi napravili veliki korak ka plasmanu u plej-of..Partizan u ovaj meč ulazi posle poraza u večitom derbiju koji se igrao u sklopu ABA lige, gde...

Nastavak na B92...

Željko Obradović: Nismo mogli da odgovorimo na to

Izvor: B92, 31.Jan.2024

Trener Partizana Željko Obradović bio je kratak, ali kritičan prema svojim igračima nakon poraza od Monaka u 24. kolu Evrolige...Crno-beli su poraženi rezultatom 85:70, usled velikog pada u igri u poslednjoj četvrtini...Popularni ŽOC je apostrofirao ključne tačke neposledno po završetku susreta..."Njihova...

Nastavak na B92...

(TVITER) GROBARI NEZADOVOLJNI: On ne treba da igra, nivo je KLS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024

Partizan poražen od Monaka...Košarkaši Partizana doživel isu poraz od Monaka 85:70 u 24. kolu Evrolige, a ono što je još veći problem za crno-bele je činjenica da je tim iz kneževine direktan konkuent za plasman u plej-of ili doigravanje...Navijači Partizana bili su veoma nezadovoljni posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Obradović: Zaslužena pobeda Monaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2024

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je Monako zasluženo pobedio večeras jer je, kako je naveo, igrao "veoma dobru i agresivnu košarku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Saša Obradović posle trijumfa Monaka nad crno-belima: Pobeda kao i svaka druga u Evroligi

Izvor: Danas, 31.Jan.2024

Trener Monaka Saša Obradović rekao je posle utakmice 24. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Partizan (85:70), da je presudila dobra odbrana domaćih početkom poslednjeg perioda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.