Saša Obradović: Nekad smo tu, a nekad nismo

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 08:51

Saša Obradović: Nekad smo tu, a nekad nismo

Trener Monaka Saša Obradović čestitao je Partizanu na plasmanu u Top 8 fazu Evrolige do koje je došao pobedom u petak uveče.

Crno-beli su trijumfovali u "kneževini" rezultatom 88:84 i kolo pre kraja su matematički osigurali poziciju u plej-ofu, a nakon poslednje runde će saznati protivnika u četvrtfinalu.

Obradović je govorio o kvalitetima Partizana, ali i onome šta je potrebno njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timu da bi se što kvalitetnije spremio za plej-of.

Monako je svoju četvrtu poziciju obezbedio mnogo pre kraja ligaškog dela Evrolige.

"Pre svega Partizanu čestitke na tome što se ovom pobedom kvalifikovao za plej-of fazu Evrolige. Za nas, moramo da budemo malo konzistentniji, ne smemo da igramo sa usponima i padovima. Nije lako, potrebno je razumeti tu situaciju da kada se kvalifikujete toliko utakmica ranije i obezbedite mesto u prva četiri. Sada moramo da kliknemo i prebacimo se na ratnički mod. A mi smo nekad tu, a nekada nismo. Svidelo mi se što sam video u trećoj četvrtini. Bili smo agresivniji, dobro smo se snašli, a male stvari su presudile na strani Partizana. Te sitnice na kraju, poput odbrane na Panteru, ali moramo da razmišljamo otvorenije. Moramo da budemo čvršći", rekao je Saša Obradović i nastavio:

"Pa dobro, treba očekivati to. Možda ako je tako, dobro je da imate ovakvu utakmicu, da naučimo kako da ne igramo u nekim momentima i kako da igramo u drugim. Jedna akcija ne rešava tu mnogo. Sve je to individualno. Tokom utakmice smo taktički igrali loše, imali smo 10 izgubljenih lopti u prvom delu, što je dalo Partizanu lake poene u kontri. Avramović nas je iznenadio svojom utakmicom, odigrao je fenomenalno. Imate tu i momke poput Pantera, Egzuma, čak i Nanelija, koji igraju dobro i u odbrani", zaključio je srpski stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mijailović: Isplatile se neprospavane noći, pišemo istoriju Evrolige

Izvor: B92, 08.Apr.2023

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović posle plasmana u plej-of Evrolige se oglasio kratko putem Tvitera, a onda i detaljnije u izjavi posle pobede nad Monakom..Crno-beli su prvi put posle 13 godina izborili učešće u Top 8 fazi Evrolige, a tek posle poslednje runde i meča sa Panatinaikosom će saznati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.