Mijailović: Isplatile se neprospavane noći, pišemo istoriju Evrolige

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 10:45

Mijailović: Isplatile se neprospavane noći, pišemo istoriju Evrolige

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović posle plasmana u plej-of Evrolige se oglasio kratko putem Tvitera, a onda i detaljnije u izjavi posle pobede nad Monakom

Crno-beli su prvi put posle 13 godina izborili učešće u Top 8 fazi Evrolige, a tek posle poslednje runde i meča sa Panatinaikosom će saznati protivnika u borbi za fajnal-for.

"Realno sjajna utakmica, borbena utakmica. Neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeh je pobediti Real, Olimpijakos i Monako na njihovom terenu. Tri od četiri najjače ekipe su savladane i to je zaista uspeh kojem svi navijači Partizana treba da se raduju, a onda imamo i prolazak u plej-of posle 13 godina. Orgomna stvar za Partizan i za sve navijače kluba koji su bili strpljivi svih ovih godina. Znali smo da ova ekipa može mnogo, sa Željkom, igračima, sa armijom navijača, menadžmentom koji vredno radi iza scene”, počinje Ostoja Mijailović za "Mozzartsport".

Partizan bi mogao da izbori peto mesto sa kojim bi ponovo igrao protiv Monaka, tima koji je dva puta savladao ove sezone.

"Daćemo sve od sebe da učinimo i više od ovoga, ali polako, idemo korak po korak. Imamo ABA ligu, pa onda i Panatinaikos, sve su vrlo važne utakmice za koje se tim sprema maksimalno”.

Ključan momenat utakmice bila je trojka Kevina Pantera na 20 sekundi pre kraja kada se Partizan odlepio na krajnjih +4.

"Preuzeo je odgovornost, pokazala je cela sitiacija da je Željko bio u pravu kada mu je pre početka sezone udelio kapitensku traku. On obožava ovaj klub i ekipu, retko koji stranac ima takvu emociju, njega nekako posebno volim i drago mi je zbog njega. Naravno da ne zaboravim ostale momke koji su izvanredni bili. Od Alekse i Zeka, pa na dalje. Ja se sa njima radujem kao da sam igrač, a ne predsednik jer smo svi mi porodica. Isplatilo se tih šest teških godina, neprospavane noći, sada se veselimo. Ovo je veliki podstrek za nastavak sezone”.

Imao je Mijailović i poruku za navijače.

“Iskoristiću šansu da se još jednom zahvalim navijačima koji su kupovali karte i tako nam nemerljivo pomogli, onda i navijači iz dijaspore koji prelaze hiljade kilometara da bodre svoj Partizan”.

“Na četiri utakmice smo imali blizu 80.000 ljudi, a blizu smo i istorije Evrolige gde ćemo za prvih 17 utakmica biti preko 300.000 navijača. Za to će biti potrebno da prebacimo brojku preko 17.000 navijača protiv Panatinaikosa, a to je veliki uspeh cele Srbije”, zaključio je Ostoja Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OSTOJA MIJAILOVIĆ: ‘Panter kapitenski preuzeo odgovornost – Neverovatan uspeh!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2023

Imao je čime da bude zadovoljan. Predsednik SD Partizan, Ostoja Mijailović prisustvovao je pobedi svog tima nad Monakom u Kneževini. Nakon plasmana u TOP8, vidno oduševljeni Ostoja Mijailović, rekao je: ‘Realno sjajna utakmica, borbena utakmica. Neverovatan uspeh je pobediti Real, Olimpijakos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.