Saša Ilić u Mladosti iz Lučana?!

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić u Mladosti iz Lučana?!

Trener Mladosti Neško Milovanović bez šale pozvao legendu Partizana da odigra polusezonu za njegov tim

Legenda Partizana Saša Ilić u sezoni na izmaku okončao je 22 godine dugu igračku karijeru i rešio da u 41. godini konačno stavi tačku.

Oprostio se na najlepši način trofejom Kupa Srbije osvojenim protiv večitog rivala Crvene zvezde na njihovom terenu.

Ipak, da li je to baš kraj Ilićeve karijere? Trener Mladosti iz Lučana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Neško Milovanović veruje da nije, pa ga je pozvao da odloži penziju za još nekoliko meseci...

"Da, zvao sam Sašu Ilića da dođe u Lučane", rekao je za "Sportski žurnal" Neško Milovanović.

Iskusnom treneru nije smetalo to što je Ilić i zvanično okončao karijeru.

"Pa šta? Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal", kao iz topa je poručio Milovanović.

Dakle, iako zvuči tako, nije šala, a na Saši Iliću je sada da razmotri ponudu…
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hoće li Sale Ilić nastaviti karijeru?! Ima ponudu iz Superlige, a oni neće lako odustati!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019

Potpuno neočekivana vest za početak ovog vikenda!..Saša Ilić je 23. maja na ''Marakani'', u finalu Kupa protiv Zvezde, upisao svoj poslednji nastup u profesionalnoj fudbalskoj karijeri i ''okačio kopačke o klin''...U to smo bili sigurni sve do danas, a onda je usledila ''bomba'' iz Lučana - Mladost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.