Hoće li Sale Ilić nastaviti karijeru?! Ima ponudu iz Superlige, a oni neće lako odustati!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Sale Ilić nastaviti karijeru?! Ima ponudu iz Superlige, a oni neće lako odustati!

Potpuno neočekivana vest za početak ovog vikenda!

Saša Ilić je 23. maja na ''Marakani'', u finalu Kupa protiv Zvezde, upisao svoj poslednji nastup u profesionalnoj fudbalskoj karijeri i ''okačio kopačke o klin''.

U to smo bili sigurni sve do danas, a onda je usledila ''bomba'' iz Lučana - Mladost želi da angažuje legendarnog kapitena Partizana, da odigra makar još jednu polusezonu u dresu njihovog tima!

I ne, nije u pitanju nikakva spekulacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već je to u izjavi za današnji ''Žurnal'' potvrdio trener ovog kluba Neško Milovanović.

''Da, zvao sam Sašu Ilića da dođe u Lučane'', istakao je Milovanović, a na podsećanje da se radi o fudbaleru koji ima 41 godinu i koji je zvanično završio fudbalsku karijeru, nastavio je još konkretnije:

''Pa šta? Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal.







Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu.







Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana'', objašnjava Milovanović.

Novinari pomenutog lista su potom kontaktirali Ilića, koji je potvrdio da je dobio poziv iz Lučana, ali da im se zahvalio na ponudi, ne želeći da menja ranije donetu odluku.

Ipak, Lučanci ne odustaju, tačnije Milovanović.

''Nema veze, zvaću ga opet sutra'', poručio je on.

Dakle, neočekivano iskušenje za Sašu Ilića, kada već u Partizanu još uvek nemaju konkretnu ponudu za svog legendarnog kapitena...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRENER LUČANA ZVAO ILIĆA: Neško Milovanović hoće da Sale igra još malo! Stigao odgovor legende Partizana

Izvor: Kurir, 15.Jun.2019

Trener fudbalera lučanske Mladosti Nenad Milovanović, skovao je pakleni plan i u redove tima pokušao da dovede ni manje ni više nego doskorašnjeg kapitena Partizana Sašu Ilića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.