Saša Ilić nije napao Mirkova, istražuje se da li je Partizanov vozač napao sudije

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić nije napao Mirkova, istražuje se da li je Partizanov vozač napao sudije

Nije mirno prošao prvenstveni duel u Novom Sadu, u kome je Vojvodina sa 3:2 pobedila ekipu Partizana u petom kolu Superlige Srbije.

Kako je javio "Sportski žurnal", kapiten crno-belih Saša Ilić verbalno je napao generala Milivoja Mirkova, komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije, a isti list navodi i da je Partizanov vozač, Dragan Dimitrijević, verbalno napao sudije, pre svih Bojana Nikolića, glavnog arbitra ovog susreta.

Međutim, u izjavi za Blicsport, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Ilić i Mirkov su demantovali da je došlo do incidenta između njih dvojice, a sam komesar FSS-a je istakao da je i vozač, iako nije akter meča, podložan disciplinskom postupku.

Partizan je, podsetimo, rano došao u zaostatak od dva gola, a pogoci Abubakara Oumarua nisu bili dovoljni, jer je Ognjen Ožegović preciznim udarcem za 3:1 izgradio nenadoknadivu Vošinu prednost.

Oumaru je na ovom susretu, baš kao i Miroslav Vulićević, bio predmet uvreda navijača Vojvodine, jer su u pitanju bivši igrači tog kluba. Pritom je, tokom ovog susreta, došlo i do koškanja na zapadnoj tribini, kada je deo Partizanovih navijača utrčao na taj deo stadiona, no veći incidenti ipak su bili izbegnuti.

Posle pet odigranih kola, Javor iz Ivanjice vodi na tabeli Superlige sa 12 bodova, Crvena zvezda je druga sa 11, Vojvodina ima deset, a Partizan deli četvrtu poziciju sa čačanskim Borcem, sa po devet osvojenih bodova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.