Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNO NA ‘KARAĐORĐU’ I POSLE MEČA: Delegacija Partizana napala sudije!?

Stefan Babović sinoć je posle meča izjavio da je suđenje u duelu Vojvodine i Partizana bilo katastrofalno, a izgleda da slično mišljenje dele i ostali u crno-beloj delegaciji.

Naime, kako piše ‘Žurnal’, Saša Ilić je verbalno nasrnuo na komesara za bezbezdnost u FSS-u Milivoja Mirkova, dok je vozač Partizanovog klupskog autobusa Dragan Dimitrijević Bugi napao sudije sinoćnjeg derbija, ponajviše glavnog arbitra Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nikolića.
Sinoć je Stefan Babović posle meča prokomentarisao da je suđenje bilo katastrofalno, a kriterijum neujednačen za obe ekipe. Izgleda da je suđenje sinoć bio mnogim članovima Partizana ‘trn u oku’, pa su posle utakmice pokušali da potraže pravdu.
Nije poznato zbog čega se crno-beli žale na suđenje, s obzirom da su sve golove primili iz sopstvenih grešaka. Sudijski kriterijum nije bio čudan prilikom crvenog kartona Darku Brašancu u 70. minutu, pošto je i sam fudbaler Partizana priznao oštar start i bez previše bure napustio teren.
Da je sinoć bio pravi derbi pokazuju i slike sa sinoćnjeg meča u našoj fotogaleriji.
The post BURNO NA ‘KARAĐORĐU’ I POSLE MEČA: Delegacija Partizana napala sudije!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandali u Novom Sadu: Saša Ilić napao Mirkova, a Partizanov vozač sudije

Izvor: Blic, 14.Avg.2015

Nije mirno prošao prvenstveni duel u Novom Sadu, u kome je Vojvodina sa 3:2 pobedila ekipu Partizana u petom kolu Superlige Srbije...Kako javlja "Sportski žurnal", kapiten crno-belih Saša Ilić verbalno je napao generala Milivoja Mirkova, komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije, a isti list...

Nastavak na Blic...

MIRKOV: Nije bilo incidenata, Ilić je vaspitan čovek

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2015

Vrlo brzo nakon sinoćnjeg duela između Vojvodine i Partizana kroz medije je prostrujala vest da je došlo do incidenata ispred svlačionica odnosno da je kapiten crno-belih Saša Ilić uz asistenciju vozača Dragana Dimitrijevića verbalno napao sudije meča i komesara za integritet i bezbednost FSS...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.