Izvor: Piplmetar.rs, 01.Apr.2024, 22:30

Saopštenje Budućnosti pred derbi sa Partizanom: “Molimo vas…“

U utakmici direktnih rivala za drugo mesto na tabeli pred plej-of AdmiralBet ABA lige, Budućnost večeras od 19.30h dočekuje ekipu Partizana.
I jedni i drugi imaju isti skor, 18 pobeda i 6 poraza, pa s obzirom da do kraja ligaškog dela takmičenja ostaje još samo jedno kolo, jasno je da je ovo meč odluke za poziciju broj 2 pred plej-of.
Uoči ove utakmice, domaćin je apelovao na sve navijače da večerašnji meč bude praćen pravim sportskim navijanjem.
“Budućnost poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica.
Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Večeras vaterpolo spektakl: Gocić hvali Italijane, ali veruje u svoje momke - Pružićemo maksimum

Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2024, 08:01

Derbi meč trećeg kola Top 8 faze vaterpolo Lige šampiona igra se večeras od 19 časova i 45 minuta na bazenu Sportskog centra „11. april“, gde Novi Beograd dočekuje Pro Reko. Biće to duel dve neporažene ekipe iz grupe A u drugoj fazi elitnog takmičenja, ali i sudar timova koji su u poslednje...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.