Šanse su 50-50, spremni smo za atmosferu u Humskoj

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šanse su 50-50, spremni smo za atmosferu u Humskoj"

Trener češkkog tima Viktorija Plzenj Pavel Vrba veruje da njegova ekipa može da eliminiše Partizan u 1/16 finala lige Evrope. Iskusni stručnjak smatra da su šanse 50-50 i od svog tima očekuje da bude maksimalno angažovana u četvrtak u Humskoj.

"I za jedne i za druge je ova utakmica vrlo važna. Mnogo je bolje kada imate nekoliko utakmica i kada nemate toliku pauzu već kada su igrači razigrani i uigrani. U istoj smo situaciji i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Partizan i mi. I jedni i drugi moramo da se zagrejemo za ovo. Postoji naboj pred prvi meč kada neki izvesni period niste igrali, ali mislim da je to dobro i da svi jedva čekaju da izađu na teren,", istakao je Vrba.

On ne vidi favorita u predstojećem dvomeču.

"Šanse su 50-50, ali mislim da će nam sutrašnji rezultat reći nešto više o tome," dodao je Vrba koji je strahuje od atmosfere na stadionu Partizana.

"Igrači su navikli na pun stadion, igrali si mnogo puta u takvoj atmosferi, imaju iskustvo i spremni su za takvu atmosferu."

Pobeda protiv Napolija u sezoni 2012/13. prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa u Napulju od označio je početak "ere Plzenja", naglasio je Vrba.

"Od te utakmice u Napulju počela je era Plzenja. Nadamo se da ćemo u tom duhu nastaviti i da ćemo to pokazati i u Beogradu. Svesni smo jačine i kvaliteta Partizana, znamo da nas čeka jak protivnik, kao i u Napulju pre pet godina."

Gosti iz Češke neće trenirati večeras na stadionu Partizana već na terenima Sportskog centra Teleoptik.

"Za mene nije važno da li treniramo na glavnom stadionu ili negde drugo, važno je da se dobro spremimo. Nije problem, imaćemo i sutra vremena da vidimo kakvi su reflektori, trava, spremićemo se. Znam da je Partizan tehnički dobra ekipa i da su organizovan tim. Očekujemo tešku utakmicu za koju smo spremni", rekao je kapiten Viktorije Roman Hubnjik.

On upoznat sa atmosferom na stadionima u Srbiji.

"Na to sam spreman i više volim kada je stadion pun jer mi igramo za te ljude. Nemamo poseban recept. Moramo dati sve od sebe na terenu, jedino kad je takva atmosfera ne možemo dobro da se čujemo, pa moramo drugačije da se sporazumevamo", rekao je Hubnjik.

Utakmica će se igrati sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.