Ovo Vrba hoće u Humskoj, zato je Partizan uporedio sa Napolijem! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo Vrba hoće u Humskoj, zato je Partizan uporedio sa Napolijem! (video)

Nije slučajno pomenuo baš tu utakmicu!

Ekspedicija češke Viktorije Plzenj doputovala je danas u Beograd, gde će se sutra od 21 čas sastati sa Partizanom, u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Tokom popodneva mogli ste na našem sajtu da pročitate šta je trener Viktorije Pavel Vrba rekao novinarima na konferenciji za medije u Beogradu, a ono što je privuklo posebnu pažnju, jeste njegovo poređenje sadašnjeg Partizana i Napolija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od pre pet godina.

Jer, baš na današnji dan, pre tačno pet godina, Viktorija je u istoj ovoj fazi takmičenja u Ligi Evrope gostovala u Napulju i taj meč dobila sa ubedljivih 3:0!

Za Napoli su tada igrali i Edinson Kavani, Goran Pandev, Džemaili, kapiten Mađo, a mrežu golmana De Sanktisa napunili su Darida u 28, Rajtoral u 79. i rezervista Stanislav Tecl u 90. minutu.

''Svesni smo jačine i kvaliteta Partizana i svesni smo da nas čeka jak protivnik, kao i u Napulju pre pet godina'', rekao je, između ostalog, Pavel Vrba, koji je i tada sedeo na klupi Viktorije Plzenj.

Da sve bude upečatljivije, Viktorija je te 2013. i u revanšu savladala Napolitance rezultatom 2:0, a golove su tada postigli Kovaržik u 51. i Tecl u 74. minutu.

Zato i ne čudi što Vrba priziva sličan epilog i protiv Partizana...


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ispustio pobedu protiv Viktorije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2018, 06:13

U prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, Partizan i Viktorija iz Plzenja igrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1 (0:0), pa će odluka u tome ko će proći u osminu finala biti doneta u revanšu, koji će za sedam dana biti odigran u Češkoj...Partizan je bolju igru u prvih sat vremena krunisao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.