Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion već pazari

Izvor:mondo.rs  KK Partizan mt:s doveo mladog centra iz Hemofarma Nikolu Milutinova, koji ima nepunih 18 godina. Mediji pišu i da će Vujoševićevi pomoćnici biti Vlado Šćepanović i Petar Božić.
Iako je tek završena još jedna naporna sezona, u Partizanu se svašta dešava. Klub je u četvrtak potvrdio da je dosadašnji trener Vladimir Jovanović napustio klub, a mediji uveliko tvrde da se na klupu vraća Duško Vujošević.


Ali, paralelno sa pričama >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << oko trenera, crno-beli rade ina dovođenju igrača. Prvi novi igrač je talentovani centar Nikola Milutinov, dosadašnji igrač Hemofarma.
Milutinov je rođen 30. decembra 1994. godine i ima 212 centimetara, što znači da će još da raste.
Informaciju o ovom transferu za "Sportski žurnal" je potvrdio menadžer mladog igrača Marko Jelić, koji je saopštio da je dogovorena saradnja na četiri godine "sa vrlo jasnim planom i origramom".
"Zajednički smo odlučili da je Partizan idealna sledeća stanica u njegovom daljem razvoju...Hvala ljudima u Vršcu koji su mu pružili sjajne uslove za rad i život, a hvala i Partizanu na ukazanom poverenju. sada je na Nikoli da dokaže talenat", rekao je mendažer igraća.
Treba još neke administrativne sitnice da budu završene i Milutinov će postati novi igrač Partizana, koji je za njega, prema pisanju "Sportskog žurnala", Hemofarmu platio 75.000 evra.
Beogradski "Sport" objavio je svoja saznanja o tome kako će izgledati stručni štab Partizana u novoj sezoni. Prvi trener, dakle, biće Duško Vujošević, a njegovi pomoćnici Vlado Šćepanović "Japanac" i Petar Božić, koga navijači crno-belih zovu "profesionalni dizač trofeja".

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.