Sakramento pravi strašan tim, Hjuston angažovao bivšeg igrača Partizana, Vestbruk pristao za siću

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 11:19

Sakramento pravi strašan tim, Hjuston angažovao bivšeg igrača Partizana, Vestbruk pristao za "siću"

Zanimljiva noć u najjačoj ligi sveta.

Posle impresivne sezone u Sakramentu, tim iz prestonice Kalifornije ponudio je jak ugovor Litvancu Domantasu Sabonisu, koji je i prihvaćen.

Sin proslavljenog Arvidasa dobio je mnogo, petogodišnji ugovor vredan 217 mliona dolara – uključujući i povećanje plate za narednu sezonu na 30,5 miliona.

Posle dogovora sa Sabonisom Kingsi su obnovili ugovor sa Herisonom Barnsom, njemu sleduje ugovor na tri godine i 53 miliona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sakrmento je jači i za MVP Evrolige Sašu Vezenkova koji je stigao iz Olimpijakosa – tri godine ugovor i 20 miliona za Bugarina u tom vremenskom rasponu.

Jedna od vesti koja je obeležila proteklu noć je i ona da Rasel Vestbruk ostaje u Klipersima, pošto je dogovorio nove dve godine i 7,8 miliona za taj period.

Nekadašnji MVP  lige zadovoljio se i sa 3,8 miliona po sezoni.

Veliki posao odradio je Hjuston ovog leta.

Novi igrač je kontroverzni Dilon Bruks koji je sa Rokestima dogovorio četvorogodišnju saradnju na osnovu koje ga čeka 80 miliona dolara.

Bruks stiže posle šest sezona provedenih u Memfisu koji mu je i jedini klub u dosadašnjoj NBA karijeri.

Roketsi su prethodne noći angažovali i Džefa Grina iz Denvera, ali i nekadašnjeg košarkaša Partizana Džoka Lendejla koji je potpisao na četiri sezone i sumu od 32 miliona, uz samo prvu godinu koja mu je zagarantovana.

Podsetimo, Roketsi su potpisali i plejmejkera Freda Vanvlita iz Toronta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.