Sadika iznervirali novinari zbog - Stivena Džerarda!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 08:37

Sadika iznervirali novinari zbog - Stivena Džerarda!

Morao je da reaguje.

Napadač Partizana Umar Sadik bio je u centru pažnje tokom utakmice protiv Mladosti, između ostalog i zbog nesuglasica sa saigračem Nathom, zbog čega mu je trener Milošević nešto kasnije očitao lekciju na klupi.

Ali, pred utakmicu sa Radnikom u Surdulici, u četvrtfinalu Kupa, Sadika je iznervirala i jedna vest koja se pojavila u nigerijskim medijima.

Tamošnji portal ''owngoalnigeria.com'' preneo je Sadikovu navodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjavu kako dok je bio u Rendžersu ''ništa nije naučio'' od Stivena Džerarda''

''Mogu da kažem da sam bio privilegovan što sam radio sa nekima koji pripadaju društvu najboljih trenera na svetu. Od svih kod kojih sam igrao uzeo sam nešto osim dok sam igrao Rendžersu. Tamo nisam ništa naučio'', deo je sporne izjave.

Na to je Sadik uzvratio na Instagramu:

''Lažna vest. Prema Rendžersu i Džerardu gajim samo poštovanje''.

Podsetimo, sadik je u Rendžersu bio na pozajmici iz Rome, u periodu od jula do decembra 2018, kada je imaopriliku da sarađuje sa Džerardom.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.