Golman Čukaričkog pred Radnički: Neizvesno, sa malo golova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 17:58

Golman Čukaričkog pred Radnički: Neizvesno, sa malo golova

Golman Čukarički Đorđe Petrović izjavio je da protiv Radničkog iz Niša u četvrtfinalu Kupa očekuje neizvesnu utakmicu, sa malo golova, jer je najbitnije da se izbori plasman u polufinale.

"Lično, mislim da su mečevi Kupa, posebno kad se igra jedna utakmica, mnogo teži od prvenstvenih. Igra se na rezultat, možda će i penali odlučivati. Moramo da budemo spremni na sve opcije, s obzirom da znamo kvalitete Nišlija. Dobili smo ih u Superligi na Banovom brdu, izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo u Nišu... Ne očekujem baš mnogo golova, baš zbog toga što će najbitnije biti da se prođe u polufinale", rekao je Petrović za klupski sajt.

Utakmica Kupa igra se u sredu od 15 sati na Banovom brdu, a Petrović smatra da će njegov tim spremno dočekati taj susret posle remija sa Vojvodinom u Superlige.

"Duga je bila pauza, sad smo odjednom krenuli sa ritmom sreda-subota. Ali, imamo veliki fond igrača, ne bi trebalo da imamo problema, takođe fizički smo odlično pripremljeni, što se videlo u meču protiv Vojvodine. Takođe, za razliku od meča u Novom Sadu bićemo jači za Ostojića i Kajevića, dvojicu igrača sa mnogo iskustva", kazao je Petrović.

TSC je u nedelju savladao Javor i povećao prednost u odnosu na Čukarički na pet bodova, a Petrović ističe da se Brđani do kraja neće predavati u borbi za četvrto mesto i plasman u Evropu.

"Borićemo se za četvrto mesto do kraja, ali treba dodati da ono ne garantuje plasman u Evropu, već da sve zavisi od Kup takmičenja, gde smo i dalje u igri. Pokušaćemo da prestignemo TSC, mislim da imamo povoljniji raspored, ipak oni dočekuju Crvenu zvezdu, a gostuju Proleteru i Radničkom. Svakako, borićemo se do kraja", zaključio je Petrović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.