Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 07:30

Sad je i 9. mesto na vidiku

Ekipa Partizana sinoć je u fantastičnoj atmosferi u “Štark areni“ savladala špansku Baskoniju sa 87:83 i zadržala šanse da se plasira u plej-in.
Iako deluje da bi deseto mesto moglo da bude maksimalni domet Partizana u preostala četiri kola, pobeda nad Baskonijom je vratila nadu da ni deveta pozicija ne bi bila nedostižna, a sa njom i uloga domaćina u plej-inu.
Devetu poziciju upravo drži Baskonija, koja sada ima dve pobede više, ali Partizan od sinoć ima bolji međusobni skor, s obziro da je u prvom delu sezone jesenas poražen sa samo poenom razlike u Vitoriji. To znači da ako na kraju ligačkog dela sezone ove dve ekipe budu imale isti broj pobeda,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE: Ko s kim do kraja, šanse Partizana i propozicije plej-ina Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Drama dostiže vrhunac...Regularni deo sezone bliži se kraju, a najzanimljivije će biti u borbi za deseto i deveto mesto, poslednja dva koja garantuju mesto u plej-inu...Poznate stvari uoči poslednja tri kola jeste to da će Real Madrid ovaj deo takmičenja završiti kao prvoplasirani. Takođe, jasno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.