SVE ŠTO TREBA DA ZNATE: Ko s kim do kraja, šanse Partizana i propozicije plej-ina Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 17:17

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE: Ko s kim do kraja, šanse Partizana i propozicije plej-ina Evrolige

Drama dostiže vrhunac.
Regularni deo sezone bliži se kraju, a najzanimljivije će biti u borbi za deseto i deveto mesto, poslednja dva koja garantuju mesto u plej-inu.
Poznate stvari uoči poslednja tri kola jeste to da će Real Madrid ovaj deo takmičenja završiti kao prvoplasirani. Takođe, jasno je i kojih sedam klubova će igrati makar plej-in, kao i to da su takmičenje završili Crvena zvezda, Alba i Asvel.
Koliko je uzbudljivo govori i činjenica da drugplasirana ekipa može završiti na kraju na sedmom mestu!
Ono što najviše interesuje ljubitelje igre pod obručima u Srbiji jeste, naravno, Partizan. Crno-beli...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ABA LIGA MENJA FORMAT TAKMIČENJA: Srbija dobija još jedno mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Ništa više neće biti isto...Format takmičenja ABA lige biće promenjen od naredne sezone...Kako ekskluzivno saznaje "Sport klub", od naredne sezone će u ABA ligi umesto 14 igrati 16 klubova. Razlog za to jeste ulazak Dubaija u regionalno takmičenje...Pored toga jedna država će umesto pet moći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.