SVE JE VEĆ POZNATO: Ako Partizan eliminiše Real, evo sa kim će igrati u polufinalu FAJNAL-FORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 23:01

SVE JE VEĆ POZNATO: Ako Partizan eliminiše Real, evo sa kim će igrati u polufinalu FAJNAL-FORA

Velik izazov pred crno-belima.

Košarkaši Partizana na trijumfalan način su završili regularni deo takmičenja u Evroligi. U prepunoj Štark areni je pao i grčki Panatinaikos (83:81), pa će izabranici Željka Obradovića kao šesti u top 8 fazu elitnog takmičenja.

U borbi za fajnal-for će tim iz Beograda igrati sa Real Madridom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a poznato je i ko bi bio sledeći protivnik crno-belih u slučaju pobede nad španskim gigantom.

To će biti bolji iz duela Žalgiris - Barselona, dok će se na drugoj strani ukrstiti pobednici parova Olimpijakos - Fenerbahče i Monako - Makabi.

Četvrtfinale Evrolige startuje 25. aprila i trajaće najkasnije do 10. maja, kada će se igrati eventualne majstorice. Serije se igraju na maksimalno pet utakmica, odnosno na najviše tri pobede. Fajnal for je na programu u Kaunasu od 19. do 21. maja. Osim parova Top 8, poznati su i potencijalni dvoboji na završnom turniru.

Tačni datumi četvrtfinalnih utakmica biće naknadno objavljeni. Ono što već sada znamo jeste da će se polufinala igrati 19. maja u 17 i 20 časova po srednjoevropskom vremenu, zatim susret za treće mesto i finale u nedelju 21. maja od 16, odnosno 19 časova.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.