SVE JE PRIZNAO: Sjajni napadač OTKRIO hoće li se vratiti u Partizan ovog leta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE PRIZNAO: Sjajni napadač OTKRIO hoće li se vratiti u Partizan ovog leta (FOTO)

Crno-beli ozbiljni u nameri da pojačaju napad za sledeću sezonu.

Partizan je u sezoni na izmaku imao ozbiljnih problema sa realziacijom, što je bio jedan od odlučujućih faktora da večiti rival Crvena zvezda osvoji šampionsku titulu. Zakazali su napadači crno-belih pošto su zajedno postigli manje golova od Aleksandra Pešića iz Zvezde koji je sa 25 pogodaka najbolji strelac šampionata.

PARTIZAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MORA DA ZAVUČE RUKU U DŽEP: Za OVOG momka 300.000 evra nije dovoljno (FOTO)

ĐUKIĆ: Znamo da nije lako, ali ćemo da probamo da pobedimo sa dva razlike

Zbog toga su crno-beli u potrazi za napadačem za narednu sezonu, a najčešće se pominje ime Uroša Đurđevića koji je prošle sezone bio najbolji strelac u Superligi. Međutim, Đurđević je u razgovoru za portal ''maxbetsport'' u potpunosti odbacio mogućnost da ponovo obuče crno-beli dres.

 - Svaki prelazni rok će se pominjati moj povratak, ali za sada od toga nema ništa. Odigrao sam jednu godinu u Partizanu, bila je to sezona iz snova u kojoj smo osvojili duplu krunu. Sada me zanima samo Olimpijakos. Tek sam došao u Atinu, smatram da je vreme da napravim korak napred u karijeri – rekao je Đurđević, koji je završio sezonu u Grčkoj.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.