SVE JE DOGOVORENO: Partizanu stiže pojačanje iz Čelsija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 15:00

SVE JE DOGOVORENO: Partizanu stiže pojačanje iz Čelsija!

Pred potpisan.

Doskorašnji fudbaler londonskog Čelsija Danilo Pantić je prema saznanju Meredian sporta sve utanačio oko prelaska u beogradski Partizan. Naime, dogovor je postignut, pa će se Pantić pojaviti na prozivci već u ponedeljak.

Ideja trenera Stanojevića je da vidi Pantića na pripremama pred narednu sezonu kako bi ga polako vraćao u nekadašnju formu.

Podsetimo, Pantić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beogradski tim napustio 2015. godine kada je otišao u Čelsi, ali nije upisao meč u prvom timu aktuelnog šampiona Evrope.

Od 1. jula postaje slobodan igrač i Partizan to želi da iskoristi i konačno ga potpiše, još bez obeštećenja.

Makedonija od 18.00 u Bukureštu igra istorijski meč, prvi na velikim takmičenjima ikada! Rival je Asutrija, koja je i favorit - kvota na Austriju je 1,77, na iks 3,50, a na Makedonce 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Austrija - Makedonija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.