SUPERLIGA:  Vojvodina pobedila Partizan sa penala u uvertiri za finale Kupa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 18:35

SUPERLIGA: Vojvodina pobedila Partizan sa penala u uvertiri za finale Kupa (VIDEO)

U sredu novi duel ovih timova u borbi za trofej.

Fudbaleri Vojvodine savladali su u 30. kolu Superlige Srbije ekipu Partizana na stadionu ''Karađorđe'' sa 1:0 (1:0) iz diskutabilno dosuđenog penala koji je realizovao Nemanja Čović u 14. minutu. Bila je ovo uvertira za finalni meč Kupa Srbije koji se igra u sredu 24. juna u kojem će isti rivali odmeriti snage.

Trener Partizana Savo Milošević u Novom Sadu je posalo prilično šaren sastav na teren što se do određene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mere odrazilo na igru crno-belih koji nisu imali pravih šansi na ovom meču, već se sve uglavnom svelo na pokušaje iz daljine, a najbolju priliku je propustio Matić u 32. minutu kada je posle njegovog udarca glavom Simić uz dosta mjuke spasio siguran gol. Vojvodina je do gola stigla posle nepostojećeg penala koji je svirao Miloš Đorđić ocenivši da je Lazar Marković napravio faul na Vukadinovićem, a siguran izvođač bio je Nemanja Čović. Ispostavilo se da je to bio i jedini pogodak u utakmici koja nije obilovala sa mnogo šansi, a ujedno i jedini udarac Vojvodine u okvir gola na meču.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana od 19 časova na stadionu ''Karađorđe'' u Novom Sada odigraće meč poslednjeg 30. kola Superlige Srbije koji će ujedno biti uvertira za finale Kupa Srbije u kojem će isti rivali odmeriti snage u sredu 24. juna u Nišu na stadionu Radničkog.

Trener Vojvodine Nenad Laltović hnije želeo da kalkuliše i odmara igrače zbog predstojećeg finala Kupa i sa najjačim snagama će se suprotstaviti Partizanu, a meč neće početi u startnoj postavi samo golman Emil Rockov. Sa druge strane, trener crno-belih Savo Milošević odlučio se da dobro promeša karte i na teren u Novom Sadu pošalje kombinaovan sastav.

II POLUVREME

I POLUVREME

VOJVODINA – PARTIZAN 1:0 (1:0)

STADION: Karađorđe.

SUDIJA: Miloš Đorđić.

Strelac: Čović u 14. iz penala.

VOJVODINA: Simić, Saničanin, Čović (od 46. Zukić), Đorđević, Andrić, Drinčić, Mrkaić (od 69. Devetak), Bojić (od 83. Gemović), Bralić, Stojković, Vukadinović (od 90. Vukadinović).

PARTIZAN: Popović, Vujačić, L. Pavlović (od 87. Stanojlović), Vitas, Zdjelar (od 46. Natho), Ivanović, Brežančić, Marković (od 76. Štulić), F. Stevanović (od 64. Suma), Matić, Smiljanić.

SUPERLIGA, 30. kolo:

Četvrtak

Mladost – Rad 2:0 (0:0)

(Bojović 73p, Babić 87)

Voždovac – Radnik 1:1 (1:0)

(Zličić 45 - Pejčonović 78 ag)

Petak

Spartak – Napredak 0:2 (0:1)

(Vidović 10 ag, Mrkić 81)

Vojvodina – Partizan 1:0 (1:0)

(Čović u 14. iz penala)

Radnički – TSC (21:00)

Subota

Javor – Inđija (14:30)

Čukarički – Mačva (16:30)

Crvena zvezda – Proleter (19.15)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.