SUPERLIGA: Minimalna pobeda Partizana protiv Vojvodine, Grobari PREKIDALI meč (VIDEO+GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Minimalna pobeda Partizana protiv Vojvodine, Grobari PREKIDALI meč (VIDEO+GALERIJA)

Odigran meč 32. kola.

Partizan je u derbiju 32. kola Superlige Srbije minimalno pobedio Vojvodinu 1:0 golom Uroša Đurđevića već u 33. sekundi. Izabranici Marka Nikolića nisu oduševili igrom oko 15 hiljada navijača u Humskoj, ali su ostvarili cilj i stigli do veoma važne pobede u trci za titulu sa Crvenom zvezdom.

Domaćin je poveo već u 33. sekundi. Leonardo je bio asistent, a Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đurđević strelac 19. ligaškog gola ove sezone. Ispostavilo se kasnije da je to bio jedini gol na meču kojim je Partizan stigao do važna tri boda.

Vojvodina je u 17. minutu mogla do izjednačenja, ali je Bogdan Planić pogodio stativu.

Partizan je na odmor mogao sa dva gola viška, ali strelac prvog gola Uroš Đurđević nije uspeo dobro da se snađe u izglednoj poziciji.

Na samom početku drugog poluvremena gosti su tražili penal. Kapiten Partizana Miroslav Vulićević je dugo držao rukama nekadašnjeg saigrača, a sad napadača Vojvodine Nikolu Trujića, ali sudija Milorad Mažić nije pokazao na belu tačku.

U 70. minutu sudija Milorad Mažić je na dva minuta prekinuo meč zbog pogrdnog skandiranja navijača Partizana igračima Vojvodine.

 ŽOC NEMA MILOSTI: Kada su igrači Fenerbahčea imali trening po dolasku iz Atine? (FOTO)

Subota:

Partizan – Vojvodina 1:0

(Đurđević 1)

19,00: Napredak – Crvena zvezda

Nedelja:

Javor – Mladost (19)

Radnički Niš – Voždovac (19)

TABELA: Partizan 43, Crvena zvezda 40, Vojvodina 33, Mladost 27, Napredak 26, Voždovac 23, Radnički Niš 22, Javor 22.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.