SUPERKUP SRBIJE: Lalama prvi trofej u sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:13

SUPERKUP SRBIJE: Lalama prvi trofej u sezoni

Vojvodina savladala Partizan u četiri seta.

Odbojkaši novosadske Vojvodine došli su do prvog trofeja u novoj sezoni pošto su u Superkupu Srbije savladali ekipu Partizana sa 3:1 (25:19, 23:25, 25:22, 25:17). Bila je to repriza prošlosezonskog finala Kupa Srbije u kojem je Vojdina ponovo bila uspešnija. Lalama je ovo treći trofej u Superkupu, dok je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi put poražen u finalu.

Ipak, Lale nisu imale lak posao protiv crno-belih mada su osvojile prvi set. Partizan je uspeo da se vrati i u uzbudljivoj završnici drugog seta stigne do izjednačenja.

OK Vojvodina NS seme, pobednik Superkupa Srbije 2020. ✅ pic.twitter.com/3ycplnO0by

— OSSRB (@ossrb) September 23, 2020

Presusan je bio treći set u kojem su Novosađani morali dobro da se potrude za svaki poen, ali su na kraju zasuženo uspeli da ga osvoje. Crno-beli su posle gubitka trećeg seta potpno psihološki pali, pa je Vojvodina najlakše rešila četvrti set u svoju korist i došla do trofeja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.