Izvor: RTS, 23.Sep.2020, 20:35

Odbojkaši Vojvodine nadigrali Partizan i osvojili Superkup

Odbojkaši Vojvodine savladali su Partizan u Superkupu Srbije sa 3:1 po setovima 25:19, 23:25, 25:22, 25:17. ovo je Novosađanima treći trofej Superkupa.
Fantastična odbojkaška predstava u Novom Sadu. Vojvodina i Partizan odigrali su meč u kome su ljubitelji odbojke mogli da uživaju. Sjajni potezi, „nemoguće" lopte, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preokreti - sve smo to videli večeras u Novom Sadu. Do titule Superkupa Srbije mogla je samo jedna ekipa. Više snage imala je ekipa Vojvodine i osvojila je trofej.

Odbojkaši Vojvodine bolje su ušlu u ovaj duel. Imali su konstantnu prednost koja je sredinom seta iznosila 17:10. Crno-beli su uspeli da uhvate priključak i priđu na samo jedan poen zaostatka 19:18. Ipak odbojkaši Vojvodine imali su više koncentracije u finišu seta i protivniku su dozvolili da osvoji samo jedan poen do kraja - 25:19.
Velika borba u drugom setu. Rezultatska klackalica je trajala sve do finiša seta, kada je Partizan uspeo da, posle 16:16, napravi seriju od četiri poena. Vojvodina je smanjila na poen zaostatka, ali crno-beli koriste drugu set loptu - 25:23.
Nastavljeno je sa bespoštednom borbom i u trećem setu. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali nijedna nije uspela da stekne osetniju prednost. Ovog puta u finišu seta više koncentracije je imala Vojvodina koja osvaja tri vezane set lopte, koristi drugu - 25:22.
Slična slika i u četvrtom setu. Ponov su se ekipe smenjivale u vođstvu sve do sredine seta. Kada Vojvodina vezuje nekoliko poena i dolazi do četiri poena prednosti 16:12, potom i do plus šest 19:13.
Novosađani rutinski privode set i meč kraju - 25:17 u četvrtom setu.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vojvodina preko Partizana do trofeja!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020

Novosađani osvojili Superkup!..Odbojkaši Vojvodine pobedili su danas Partizan sa 3:1 (25:19, 23:25, 25:22, 25:17), i tako osvojili Superkup u Novom Sadu...Pobednik je odlučen u trećem setu koji je Vojvodina dobila posle velike borbe 25:22...Partizan je u četvrtom setu psihološki pao i osvojio svega...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.