Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPER LIGA: Partizan rutinski sa Metalcem, mirno isčekuje rezultat iz Novog Sada (VIDEO)

Crno-beli su na stadionu u Humskoj upisali sigurnu pobedu nad ekipom iz Gronjeg Milanovca, rezultatom 3:0 (1:0), i tako se barem na kratko približili Zvezdi na tri boda zaostatka.

Partizan je tokom čitavog susreta bio više nego dominantan rival i zasluženo upisao ubedljivu pobedu, koja je mogla da bude još i izrazitija da nije bilo raspoloženog golmana gostiju Belića.
Tokom prvog dela crno-beli su propustili veliki broj povoljnih šansi, ali su ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u samom finišu uspeli da dođu do željenog vođstva pogotkom Leandra Tavambe.
Taj pogodak dodatno je otvorio rivala, koji je u nastavku morao ipak malo više da izađe na polovinu domaćina i to je Partizan umeo da kazni.
Najpre je u 62. minutu na asistenciju Vulićevića prednost duplirao Đurđević a konačnih 3:0 postavio je Petar Đuričković u 91. minutu nakon katastrofalne greške golmana Belića, koji je tako pokvario do tada sjajan utisak.
 

The post SUPER LIGA: Partizan rutinski sa Metalcem, mirno isčekuje rezultat iz Novog Sada (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.