Partizan čeka Metalac: Nikolić napravio iznenađenje (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan čeka Metalac: Nikolić napravio iznenađenje (SASTAVI)

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 15.30.

Fudbaleri Partizana dočekuju Metalac u utakmici 25. kola Superlige Srbije, a sat vremena uoči početka duela na stadionu u Humskoj, poznati su i sastavi. U najavi duela, šef struke crno-belih Marko Nikolić najavio da u sastavu sigurno neće biti Alena Stevanovića, zbog povrede. Tako da je među startere uvrstio: Kljajić, Vulićević, Ostojić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milenković, Miletić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo, Tavamba i Đurđević.

Leandre Tavamba je među starterima, čime je Nikolić napravio malo izjednačenje.

Foto: partizan.rs

Na drugoj strani, Nenad Vanić računa na sledećih 11: Belić, Nikodijević, Simović, Dopuđ, Bondarenko, Panić, Stojković, Mijić, Rovčanin, Ćumić i Tomić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN KRENUO ŽESTOKO: Golman Belić i stativa sprečili rano vođstvo crno-belih! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017

Fudbaleri Partizana i Metalca u Humskoj igraju meč 25. kola Superlige a crno-beli su imali nekoliko odličnih šansi da na samom startu gođu do vođstva.. . Najbolju šansu na početku utakmice imao je mladi štoper Partizana, Nikola Milenković, čiji je udarac glavom nakon kornera Miletića sjajno...

Nastavak na HotSport.rs...

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan rutinski pobedio Metalac i izvršio pritisak na Zvezdu (VIDEO+GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2017

Strelci Tavamba ui Đurđević...Partizan je rutinski savladao Metalac (3:0) i tako izvršio dodatni pritisak na Crvenu zvezdu koja u derbiju 25. kola gostuje Vojvodini. Crno-beli su mogli do vrha da napune mrežu gostiju iz Gornjeg Milanovca, ali su na kraju pobedili "samo" 3:0...Partizan je od početka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.